Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Jsme rodinná firma, která se zabývá prodejem kosmetiky do profesionálních kadeřnických a kosmetických salonů i Barber shopů.

Výroba koncentrátu čistícího a odmašťovacího prostředku EFFECT®

EPIDERMA - speciální dermokosmetika je ryze českou značkou, která přichází se svými prvními výrobky pro problematickou pleť s akné, ekzémy a lupénkou.

Vlastní receptura kompletní kosmetické péče o vousy (sérum na podporu růstu vousů, olej, balzám šampon a vosk na vousy) a vlasy dotažená k dokonalosti. Prvotřídní fialová skla dovážená z Holandska a vše ostatní už pouze z šikovných českých ručiček, s notnou dávkou potu a krve, to jsme my, Angry Beards. Objednávky odesíláme do 24 hodin, nad 500 Kč ...

Dr.Hauschka Store . Prodej, e-shop - přírodní kosmetika Dr.Hauschka. Kosmetické studio - kosmetika - kosmetické ošetření.

Velkoobchod, maloobchod, zásobování - konzervované potraviny (evropské, asijské) - nápoje - drogerie.

Espace se zabývá prodejem, velkoobchodem i maloobchodem kosmetického a drogistického zboží. Drogerie Prima působí na našem trhu od roku 2007. Pro koncové zákazníky nabízí rozsáhlý sortiment kosmetických artiklů. Zajišťuje propagaci prostřednictvím měsíčních letáků, které jsou distribuovány v místech prodejen a okolí. Působí po celé ...

E-shop - potravinové doplňky stravy - kosmetika - drogerie - vitamíny, minerály.

E-shop - tělová a pleťová kosmetika - dekorativní kosmetika - séra, masky, peelingy, krémy, emulze.

E-shop: - nehtová kosmetika Kurzy: - nehtová modeláž

Výroba, výrobce, e-shop: - přírodní kosmetika - pleťové masky, oleje, séra, krémy - masážní oleje.

Distribuce, velkoobchod, prodej, e-shop - samoopalovací kosmetika značky XEN-TAN.

Dodávka, prodej: - spotřební materiál pro zdravotnictví (papíry do EKG, CTG, papír pro ultrazvuk...) - papírové ručníky ZZ, toaletní papír - drogistické zboží - jednorázové nádobí - LDPE pyle, mikrotenové sáčky.

Dovoz, prodej, e-shop - solární kosmetika, opalovací krémy.

Distribuce, prodej, e-shop - parfémy - vlasová kosmetika.

Drogerie Saxofon - síť prodejen - drogistické zboží.

Prodej: - papírnictví - drogerie, kosmetika - dárkové předměty

E-shop: - parfémy - kosmetika - drogerie

Distribuce, síť prodejen, e-shop - kosmetické produkty - vůně, líčení, péče o pleť i tělo, ...

Společnost je oficiálním výhradním distributorem produktů švýcarské laboratoře RegenLab.

Prodej, e-shop - dětské zboží - kočárky, sedačky, cestovní postýlky - dětská kosmetika, výživa, pleny. Prodejny: - adresa: Jetřichova 2463, Hostivice, tel. 702 248 399 - adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9-Libeň, tel. 734 700 447 - adresa: Chlumecká 1532, Praha 9 (Prodejna Kašpárek), tel. 724 095 962 - adresa: Rokycanská ...

Prodej: - biopotraviny - raw food - biokosmetika - bezlepkové potraviny