Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie - tabák, cigarety.

Služby: -kosmetické -poradenství zdarma -kompletní péče o pleť -mikromasáže očního okolí -líčení-vizážistka -trvalá řas* (řasy), typologie. Prodej: -kosmetika ALCINA.

Prodej. Odmašťovadla: -vodou ředitelná- vysoce koncentr. odmašťovač, šetrný odmašťovač, koncentrát na mytí automobilů -organická rozpouštědla - účinný rychleschnoucí čistič, rychlý čistič na kovy, -odstraňovač vodního kamene, autošampon s voskem. Maziva: -ve spreji - suchý teflon, na ozubená kola, přilnavé mazivo, bílý lithiový tuk, ...

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Solárium Kurzy: - líčení

Tomáš Škvařil se zaměřuje na prodej pracích prostředků.

Služby: - kosmetické studio - kosmetika. E-shop: - kosmetika.

Prodej: -kuchyňský inventář -čistící prostředky.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

FLOP TOP Moravské Budějovice s.r.o.se specializuje na maloobchodní a velkoobchodní prodej potravin a drogerie.

Maloobchod, prodej: -parfumerie. -kosmetika -drogerie.

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...

Solná jeskyně. Relaxační a odpočinkové služby: -solná terapie. Prodej: -kosmetika.

Prodej, maloobchod, bioprodukty, e-shop: -ekodrogerie -biokosmetika -dárkové sady, dárky -bio potraviny -doplňky výživy -přírodní kosmetika -Fair Trade.

E-shop s profesionální vlasovou kosmetikou a potřebami pro kadeřníky. Prodáváme špičkovou španělskou, italskou vlasovou kosmetiku.

Nabízíme kosmetiku pro vousy vyrobenou výhradně v České republice. V naší nabídce najdete vosky, balzámy, oleje a mnoho dalšího.

Internetový prodej užitné a dekorativní keramiky. Prodej čajů a kosmetiky.

ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ - DROGERIE DUFEK Maloobchod: -elektro -železářství -drogerie. -domácí potřeby

Prodej přírodní kosmetiky v kamenné prodejně a e-shopu. Sortiment zahrnuje produkty značek Natura siberica, Saloos, Konopka´s, Organic shops a další.

Relaxace v klidném a příjemném prostředí - finská, solná, parní sauna, Kneipův chodník, vířivá vana pro dva, ochlazovací bazén, masáže, zábaly, arjuvédské masáže, prodej indického koření a přírodní kosmetiky.

Velkoobchod, e-shop: - čistící prostředky, drogerie - úklid pro firmy, pravidelný úklid - půjčovna čistících strojů.