Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 27.01.2014 do 27.01.2023 Smíšené zboží. Prodej: - pečivo - mražené výrobky - potraviny - tabákových výrobky.

Internetový obchod, prodej: - kvalitní italská kosmetika za příznivé ceny. Široká nabídka zdravotně nezávadného, atestovaného zboží. Velký výběr dětské kosmetiky, pracích gelů, aviváží, tělové a vlasové kosmetiky, dekorativní kosmetiky. Kvalitní čistící a desinfekční přípravky jak pro domácnosti, tak i pro velkoodběratele.

Lilian.cz je e-shop s pečující kosmetikou českých značek, které si na trhu již vybudovaly svoji pozici nebo si ji teprve budují. Najdete zde jak kosmetiku pro péči o pleť a tělo, ale i o ruce, nohy a rty. Nechybí ani péče o dutinu ústní a pečující kosmetika pro děti, muže a speciální masti.

datum zániku: 31.3.2013 Prodej: - stáčené saponátové přípravky: - na nádobí, okna, trouby, aviváž. Výhradní zastoupení pro jižní Moravu.

datum zániku: 31.3.2013 Specializovaný maloobchod, prodej: -drogerie, ogistické zboží -barvy, laky.

Prodej: - stylové doplňky - hodinky - kosmetika - parfémy - šperky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej, dodávka: -kancelářský nábytek -kancelářská a výpočetní technika -eko-drogerie.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Obchodní činnost, obchodně-technický servis: -aditiva do plastů -keramické rastrové válce pro polygrafický průmysl -pogumované válce pro polygrafický průmysl - nové i repasované -ekologické čistící prostředky pro polygrafii a plnění pneumatek PUR* -gumárenské směsi pro pogumování polygrafických válců.

Prodej, eshop: - vše pro modeláž nehtů a péči o přírodní nehty - korejské masky - přípravky proti padání vlasů - SynCare - derkokosmetika - ARTDECO - dekorativní kosmetika.

Maloobchod, prodej: - levné mléčné výrobky, cukrovinky, mražené zboží - nealkoholické nápoje, sirupy - pivo, sudové víno - drogerie, drogistické zboží.