Na cesty náramkové sportovní či elegantní hodinky, naopak v domácnostech anebo kancelářích skvěle poslouží nástěnné či stolní digitální i ručičkové hodiny. Správné hodinářství vždy nabízí jak prodej, tak servis všech typů malých hodinek i velkých hodin.

Prodáváme radost a úsměvy na rtech Vaších blízkých prostřednictvím dárkového zboží a gadgets. Nabízíme dárky pro všechny věkové kategorie a pro všechny příležitosti.

Velkoobchod: -hodinářství -barometry, teploměry -budíky -pendlovky -spotřební materiál.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava, servis: -klenoty -zlato, stříbro -šperky -hodiny, hodinky -drahé kameny -snubní prsteny. Služby: -rytectví, rytí do drahých kovů -výroba zlatých šperků z vlastního materiálu.

Klenotnictví, zlatnictví. Maloobchod, prodej, oprava: - klenoty, šperky.

Oprava, prodej: - hodiny - hodinky - budíky. Prodej: - zlato - šperky.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava, servis: -zlato, stříbro -šperky, klenoty -hodiny, hodinky.

Internetový prodej: - značkové hodinky - klenoty.

Výroba, prodej, opravy: - zlaté a stříbrné šperky - rytecké práce. Prodej: - hodinky - drahé kameny - diamanty. Výkup zlata. Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství.

Prodej: - švýcarské, japonské hodinky - titanové šperky - zlaté šperky. Oprava a výroba šperků.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Klenotnictví, zlatnictví. Maloobchod, prodej: - klenoty, šperky - spony, kravatové spony - naušnice - řetízky - hodinky, hodiny - náhrdelníky - soupravy z pravých kamenů.

Prodej: - pafrémy pro muže i ženy - luxusní šperky - dámské, pánské hodinky.

Velkoobchod, dodávka, prodej: - italská značka TOO LATE - designové silikonové hodinky - peněženky - pásky - USB - FUROSHIKI šátky.

Hodinářství. Prodej, oprava, servis: - hodiny, hodinky, budíky, pendlové a podlahové hodiny, cibule, chronografy - nové i velmi staré značky. Výměna: - baterie, skla. Restaurování, oprava: - starožitné hodiny. Dle dohody individuální přístup. U hodin větších rozměrů možnost dopravy a dovozu.

Zlatnictví, klenotnictví. Hodinářství. Prodej a opravy: - stříbrné a zlaté šperky - náramkové hodinky, nástěnné hodiny. Sídlo firmy: - Tovární 470, Český Těšín.

Klenotnictví, zlatnictví. Hodinářství. Maloobchod, prodej, opravy: - zlaté a stříbrné šperky - klenoty - hodinářské a dárkové zboží - hodiny, hodinky - prodej šperků z polodrahokamů. Sídlo: - Třinec - Oldřichovice 640.

Zlatnictví. Klenotnictví. Hodinářství. Prodej, oprava: - zlato, stříbro - hodiny, hodinky.

Hodinář. Opravy: - starožitné a věžní hodiny. Výroba: - ciferníky.

Prodej, oprava: - zlaté a stříbrné šperky - výkup zlatých zlomků - opravy a úpravy dle přání - zakázky z doneseného materiálu - exkluzivní a briliantové zboží i na zakázku - hodiny, hodinky, budíky.

Prodej, oprava: - zlaté a stříbrné šperky - výkup zlatých zlomků - opravy a úpravy dle přání - zakázky z doneseného materiálu - exkluzivní a briliantové zboží i na zakázku - hodiny, hodinky, budíky.

Prodej: - zlaté a stříbrné šperky - výkup zlatých zlomků - opravy a úpravy dle přání - zakázky z doneseného materiálu - exkluzivní a briliantové zboží i na zakázku - hodiny, hodinky, budíky.

Prodej: - klenoty, šperky - hodiny, hodinky, budíky. Oprava, servis: - hodinek - budíků - starožitných hodin.