Hry a hračky pro holky a pro kluky obohatí každé dětství. Pořiďte proto svým dětem společenské hry, dřevěné hry, kreativní hračky, experimentální sady, stavebnice, puzzle, plyšáky nebo třeba didaktické a naučné hry. Zajistíte jim tak skvělou zábavu.

Rudolf Hupka se zaměřuje na výrobu dřevěných hraček a předmětů.

Internetový prodej, e-shop, výdejní sklad: - hračky Bruder.

Výroba, e-shop - dětské oblečení - dámské oblečení. E-shop - dřevěné hračky - nažehlovací záplaty a aplikace.

Pavel Baxant se zaměřuje na výrobu dřevěných her, hraček a nábytku pro panenky.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Prodej: -chladničky -mrazničky -kuchyňské potřeby -hračky -koupelnové doplňky.

Výroba a prodej. -laminátové formy a modely zhotovené 3D frézováním a 3D tisk modelů pro lakování a pokovování, silikonové formy-výroba. Prodej: -modely letadel a příslušenství. Výroba: -modely letadel a příslušenství 3D -frézování modelů -tepané šperky.

Mgr. Eva Lorencová se zaměřuje na výrobu příběhových karet pro rozvoj všímavosti a porozumění

Prodej sběratelských panenek Barbie, Ken a Disney prostřednictvím e-shopu. Možnost zakoupení doplňků, bot, sběratelských kartiček, oblečků pro panenky.

Modelcentrum Prodej, e-shop, maloobchod: -potřeby pro modeláře -modelářské -nové letadlo HAKONG, makety -Li-Pol baterie -nabíječka -ochranný LIPO-SAFE vak -regulátory -digitální serva fa. Power HD -střídavý ("brushless") elektromotor -zlacené konektory -modely auta, motocykly, motorky, letadla, vrtulníky, lodě, tanky + ...

Internetový obchod s dětskými oblečením a kojeneckými potřebami. Prodáváme chlapecké a dívčí oblečení, bryndáky, dudlíky, klipy na dudlíky, dětská kousátka, mušelínové plenky a deky, hračky a dětskou kosmetiku.

Prodej, e-shop: -stavebnice LEGO -Barbie, Princ, kůň s křídly, panenky -hračky, hračka, kostky, hodiny, kalkulačka, pejsek, roboty, želvičky, gormiti -zpívající nočník, zvířátka s přísavkami, zvuková mašinka, vkládačka kostka, zatloukací želva -My little Pony, Littlest pet Shop.

Maloobchodní prodej: -barvy, laky, chemie -kosmetika, parfumerie -galanterie -zdravotnické zboží -papír -školní potřeby -hračky -dárkové zboží.

Zbyněk Petz se v Třebíči zaměřuje na zednictví, truhlářství a podlahářství. Specializuje se na zakázkovou výrobu historických modelů lodí, letadel, hradů a zámků.

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

Prodej - jízdní kola, vybavení - sportovní potřeby - hračky.

Společnost Acti Bois CZ, s.r.o. se specializuje na výrobu dřevěných hraček na zakázku. V našem sortimentu může najít odrážedla, houpací koně, dřevěná autíčka, ale i stolní hry. Dále také vyrábíme dětský nábytek, zařízení do mateřských škol a jeslí či reklamní předměty. Výroba: - dřevěné hračky na zakázku - odrážedla - houpací koně - ...

E-shop Jeníček-vše pro dítě s.r.o. prodává kvalitní dětské oblečení, licenční oblečení a zboží, obuv, hračky, dekorace do dětských pokojů a také další sortiment pro Vaše nejmenší. Nabízíme široký sortiment dětského kvalitního zboží. Sortiment: - dětské oblečení - dětská obuv - kočárky - nábytek pro děti, dekorace - postýlky, skříně, pulty, ...

Výroba, prodej hraček

Prodej, e-shop: - vtipné dárky, oblečení - karnevalové kostýmy, masky - hlavolamy, kouzla - helium do balonků

Distribuce, e-shop: - vzdělávací hračky značky VTECH

Internetový prodej tradičních hraček.

Vybavení, poradna pro závodní drony