Baví vás hra na hudební nástroje? Pořídit si můžete kytary, baskytary, klávesy, bicí, dechové nástroje – flétny, tuby, fagoty, klarinety nebo smyčcové nástroje – housle, kontrabasy a violy. Nezapomeňte ani na hudebniny, tedy na noty a na hudební učebnice.

Distribuce a zásilkový prodej: - CD a LP - hudební vydavatelství. Prodej: - vstupenky na kulturní akce.

Výkup - pianina - klavíryporadenská činnost Ladění a opravy - pianina - klavíryporadenská činnost Prodej - pianina - klavíryporadenská činnost.

Kurzy - hra na djembe Prodej - africké bubny DJEMBE - příslušenství

Houslařský ateliér. Seřizování, opravy a restaurování: - smyčcové nástroje housle, violy, violoncella, kontrabassy Stavba na zakázku: - housle - violy. Druhý houslařský ateliér: Jan Kužel - mistr houslař Čajkovského 39, 616 00 Brno po-pá 8-12, 13-16 tel.: 549 242 482 mobil: 604 793 195

Půjčovna, prodej: -DVD. Bazar, prodej: -DVD -Play Station -CD.

E-shop Wolf Music: - www.wolfmusic.cz - hudební nosiče - hudební časopisy. E-shop je zaměřen hlavně na rockovou, alternativní, jazzovou a vážnou hudbu. Ostatní žánry jsou zastoupeny také, ale nepřevažují. Maloobchodní prodej, maloobchod: - vstupenky - hudební nosiče - hudební literatura - hudební časopisy - trička - doplňky.

Prodej, internetový obchod: -hudební nástroje -příslušenství -specializujeme se na smyčcové nástroje - housle, violy, čela, kontrabasy, smyčce -kytary klasické, akustické a elektroakustické, klávesové, dechové nástroje včetně příslušenství.

Kulturně-produkční agentura PEAS Production: -koncerty, akce hudebníka, taneční párty. Příprava a organizace: -koncertní turné předních našich i zahraničních umělců -návrh a realizace "akcí na klíč" dle přání a potřeb klienta, firmy, společnosti, obce, politické strany -artist management, zastupování umělců -booking kapel ...

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje.

FT Records Vydavatelství, prodej, e-shop: -vydávání folkové hudby -Rock, Oldies -Domácí folk & country -Bluegrass -Keltská hudba -Folklór.

Kamenný i internetový audio obchod: -stereo, gramofony, domácí kino, analog, reprosoustavy, sluchátka -hifi nábytek -vinyl, sacd, dvd - audio, blu - ray disc. Nabídka: -čistění, zálohování a prodej gramofonových vinylových desek. Značky: -Acoustique Quality, advance acoustic, marantz, NAD.Pro-Ject, Sennheiser, Yamaha, carat, sony, ...

Výroba, oprava, servis: -cimbály -paličky, ladicí klika, struny -textilní přepravní obal -transportní bedna -ladění.

Maloobchod, pronájem, distribuce, zasilatelství, internetový obchod, e-shop, edice: -filmy na DVD nosičích (český dabing nebo české titulky) -filmy všech žánrů -starší tituly s maximálně dostupnou kvalitou.

Prodej: -prodej hudební nástroje a příslušenství -prodej profesionální zvukové a studiové techniky -prodej světelné techniky -kompletní sortiment dovážený do ČR -poradenství při výběru komponentů zvukové techniky -komplexní vybavení klubů, diskoték, nahrávacích studií, apod... -analýza prostorové akustiky, návrhy a ...

Půjčovna: -klávesové nástroje - klavíry, pianina, cembala v Jihomoravském kraji Dlouhodobý pronájem minimálně 6 měsíců, krátkodobý 1-3 dny. Prodej klavírních škol pro začátečníky.

Maloobchod, prodej, poradenství, oprava, servis, montáž: -ozvučovací a osvětlovací technika -pódiová technika -hudební nástroje -komponenty pro výrobu přepravních kufrů -komunikační technika.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba hudebních nástrojů -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba a opravy hudebních nástrojů

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.10.2013 do 02.10.2023 Zajištění montáže - ozvučovací a video rozvody Zajištění projekce - elektroinstalace - rodinné domy - byty - ozvučovací a video rozvodyprojekce - elektro Zajištění montáže - elektroinstalace - rodinné domy - byty - ozvučovací a video ...

Prodej, e-shop: -originální dárky a dárkové předměty nejen k narozeninám, k pobavení či na vánoce, ale pro každý den. SUPER hračky a zajímavé dárky pro všechny věkové kategorie. Lomar se zaměřuje na nízkou cenu a dárky zdarma.

přerušení: od: 23.2.2010 Opravy - akustické kytary, výroba, akustické kytary.

Prodej, e-schop, oprava, servis: -profesionální zvuková, studiová technika -hudební nástroje -světelná technika. Služby: -poradenství při výběru -komplexní vybavení klubů -analýza prostorové akustiky -návrh a realizace ozvučovacích systémů -technická podpora.