Baví vás hra na hudební nástroje? Pořídit si můžete kytary, baskytary, klávesy, bicí, dechové nástroje – flétny, tuby, fagoty, klarinety nebo smyčcové nástroje – housle, kontrabasy a violy. Nezapomeňte ani na hudebniny, tedy na noty a na hudební učebnice.

Výroba a prodej strunných hudebních nástrojů

Ladění, opravy a prodej klavírů a pianin

Výkup hudebních nástrojů vykoupíme housle, violu, violoncello, kontrabas a cimbál. Zajistíme odhad nástroje a následný výkup za hotové.

Prodej, půjčovna, ladění, oprava, servis: - piana

Výroba, prodej, oprava, servis: -strunné hudební nástroje

Kurzy - hra na africké bubny Prodej, opravy - africké bubny djembe

Ladění, opravy pian - ladění pian - opravy kláves - výměna strun

Ozvučovací technika. Vývoj a výroba komponentů ozvučovací techniky. Mikrofony, stojany pro mikrofony. Elektroakustické zvony. Zařízení pro sluchově postižené. Reprosoustavy. Zesilovače.

Výroba, prodej a export hudebních nástrojů značky George Dennis.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, e-shop: -hudební nástroje

Hudební vydavatelství Platón, prodej, e-shop - hudební nosiče (CD, MC) - hudebniny

Prodej klavírů a pianin: nové i starší klavíry, pianina a piana různých značek, klavírové židle. Výhradní prodejce exkluzivních značek Steingraeber & Söhne a August Förster pro ČR. Dále nabízíme značky Feurich, Ritmüller, Brodmann, Petrof, Rösler, Weinbach, Scholze, Steinway & Sons, Yamaha. Provádíme Výkup, ladění, stěhování, transport, ...

Prodej a výkup nových a použitých akustických hudebních nástrojů a jejich příslušenství.

Opravy, ladění a pronájem - pozitivyrestaurování - varhanní pozitivy Výroba - historické pozitivy

Velkoobchod, maloobchod, prodej hudební nástroje: -kytary: elektrické, akustické, -baskytary -struny EVERLY -aparatury: kytarové, baskytarové.

Prodej: - zvuková technika - světelná technika - video technika - efektové výrobníky - světelné zdroje - hudební nástroje - umělé květiny.

Houslařka a smyčcařka, Oprava a výroba smyčcových hudebních nástrojů

Velkoobchod s orientálním zbožím. Největší dovozce tradičního zboží z Indie, Indonésie a Číny do České republiky. Nabízený sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aroma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snů, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Dřevěné sochy a figurky z Indonésie a Thajska ...