Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Výroba, e-shop: - autorské šperky - náušnice.

Klenotnictví: - zlatnické a hodinářské opravy

Služby: - výkup materiálu s obsahem drahých kovů stanoveného vlastní analýzou (kovové, práškové, tekuté formy) - zpracování všech materiálů s obsahem drahých kovů (kovové, práškové, tekuté formy) - výroba slitin všech ryzostí, tvarů a forem - výroba chemikálií s obsahem drahých kovů - chemické a spektrální analýzy (X-ray, ACP) - výměna ...

Prodáváme investiční zlato a stříbro ve formě slitků i mincí o váze 1 – 1000g. Garantujeme zpětný odkup zboží u nás zakoupeného.

Internetový obchod - kosmetika - šperky - dárkové zboží - moderní obrazy - bio krby

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlí domova dámské, pánské a dětské oblečení a doplňky. Objednávejte ještě dnes šaty, košile, trička, mikiny, svetry, kalhoty, bundy, punčochy, prádlo, plavky, boty, kabelky, šperky a další. Většina zboží skladem! Odesíláme do 48 hodin!

GOLDPOINT - internetové zlatnictví. Nabízíme kvalitní zlaté a stříbrné šperky tuzemské i zahraniční výroby. V nabídce naleznete i šperky z naší zlatnické dílny. Veškeré zboží je označeno státním puncem dle platných norem.

Internetový a kamenný obchod Šperky-NM je ryze české klenotnictví s 25letou tradicí a zkušenostmi. Poradíme Vám s výběrem šperků a hodinek, zajistíme zlatnické opravy nebo výrobu krásných šperků na zakázku dle Vaší představy. Produkty a služby: - zlaté a stříbrné prsteny, přívěsky, náhrdelníky, náramky, řetízky a náušnice - zásnubní a ...

Výroba a prodej výhradně vlastních originálních výrobků - kabelky, šátky - šperky - módní doplňky.

Návrh, výroba: -interiérové osvětlení -módní doplňky -šperky

Designový obchod s autorskou tvorbu českých návrhářů a designérů - dámské, pánské a dětské oblečení - bižuterie a doplňky.

Klenotnictví, prodej: - diamantové šperky - investiční diamanty

Maloobchod, prodej: -módní doplňky -šperky -kabelky -peněženky

Zlatnictví, klenoty, výroba, prodej: - šperky - prsteny, náušnice

Zabýváme se prodejem přírodnin, zejména minerálů a fosílií, převážně z České republiky.

Zlatnictví. Výroba, prodej - originální lovecké šperky ze zlata a stříbra.

E-shop - hodinky pánské, dámské všech značek - kabelky - šperky - brýle.

Ruční výroba: - šperky - oděvní doplňky - interiérové dekorace

Zlatnictví. Výroba, opravy: - snubních prstenů - zakázková výroba šperků. Prodej investičního zlata, výkup zlata a stříbra, znalecké posudky šperků, 3D modelování šperků, rytecké práce, rhodiování.

MEX925.CZ s.r.o. je společnost zabývající se výrobou a dovozem luxusních stříbrných šperků a doplňků z Mexika, dále jejich prodejem a zakázkovou výrobou. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně výhradně z nejkvalitnějšího stříbra 925/1000.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - zlaté a stříbrné šperky: - prsteny, zásnubní prsteny, naušnice, přívěsky, náramky, náhrdelníky, brože, soupravy - šperky s drahými kameny včetně briliantů - perlové zboží. Zlatnictví. Zboží od českých i zahraničních výrobců.