Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

E-shop. Výroba a prodej stříbrných a zlatých šperků a bižuterie s komponenty Swarovski, skleněného dárkového zboží a upomínkových a reklamních předmětů, jako jsou těžítka, globusy, věštecké koule, přesýpací hodiny. Možnost reklamního pískování.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -hodiny, hodinky. -budíky, stopky. -zlaté, stříbrné, ocelové šperky. -snubní prsteny. Služby: -opravy, servis hodin, hodinek. -zakázková výroba šperků. -opravy zlatých, stříbrných šperků. Další prodejny: Zdislavická 535, Praha 4, tel.: 777149825 Dejvická 19, Praha 6, tel.: ...

Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -švýcarské hodinky OMEGA, RADO, LONGINES, TISSOT, CERTINA, CALVIN KLEIN, SWISS MILITARY, GROVANA, SWATCH -zlaté a briliantové šperky -snubní prsteny -kapesní hodinky.

Provoz: -internetové obchody zaměřené na šperky, módní doplňky a jiné.

E-shop, prodej: - šperky z chirurgické oceli.

Pomáháme a podporujeme: - kreativní a tvořivé lidi v jejich aktivitách, aby se inspirovali a vytvořili zajímavé věci. Návody na tvoření, nápady a informace o nových kreativních technikách. Prodej: - výrobků pro radost, šperky, textil, hračky a dekorace.

Prodej: -klenoty, šperky -stříbro -zlato. Nastřelování náušnic.

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Galerie, prodej: - obrazy - keramika - sklo - šperky

Výroba, prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - klobouky, barety, čepice, kšiltovky - bižuterie, šperky, náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky - minerály.

Prodej, maloobchod: -zlato -stříbro -drahokamy

Prodej, servis: -zlato, stříbro, ocel ALTESSE -orient -hodiny, hodinky, pendlovky. Prodej: -dárkové zboží.

Klenotnictví. Opravy: -stříbrné šperky -zlaté šperky.

Výroba, prodej: - bižuterie. Produkty: - náramky, náhrdelníky, náušnice - růžence - dárkové předměty z dřevěných a skleněných korálků - korálky - přívěsek na mobil - rolničky - saténové šňůrky.

Služby: - opravy zlatých a stříbrných šperků, rytí monogramů a nápisů na urny.

Maloobchod, prodej: -šperky ze 14-ti a 18-tikarátového zlata -snubní prsteny -úprava velikosti na počkání -rytí . Zakázková výroba, prodej: -zlaté šperky. Služby: -oprava zlatých a stříbrných šperků -zkouška ryzosti -ruční čištění zlata -nastřelování náušnic -výkup zlata. Veselí nad Lužnicí, Budějovická 144 Tábor, Pražská ...

Výroba: - šperky z drahých kovů ( zlato, stříbro ) - dárkové a dekorativní předměty z kovu ( přívěšky na klíče ). Obchodní činnost: -export dárkové předměty ze skla ( figurky, vánoční ozdoby, zvířata ).