Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Fotografické služby Ruční výroba - šperky bižuterie Reklamní činnost - mediální zastoupení - poradenská a konzultační činnost Aranžérská činnost Marketing E - shop - šperky bižuterie Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Kopírovací práce Polygrafická výroba - návrhářská a designérská činnost Knihařské práce.

Výroba - klenoty - snubní a zásnubní prsteny - zlaté, stříbrné, lité i ručně montované šperkyprodej - klenoty a šperky s brilianty

Dovoz, prodej pravých sladkovodních kultivovaných perel, pravé perly.. Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej, spolupráci s klenotnictvími a prodej prostřednictvím internetu, e-shop. Osobní odběr zboží po předchozí domluvě na adrese Karásek 1, 621 00 Brno - Řečkovice.

Prodej, výroba - bižuterie náušnice, náramky, brože.

Služby: - výkup materiálu s obsahem drahých kovů stanoveného vlastní analýzou (kovové, práškové, tekuté formy) - zpracování všech materiálů s obsahem drahých kovů (kovové, práškové, tekuté formy) - výroba slitin všech ryzostí, tvarů a forem - výroba chemikálií s obsahem drahých kovů - chemické a spektrální analýzy (X-ray, ACP) - výměna ...

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlí domova dámské, pánské a dětské oblečení a doplňky. Objednávejte ještě dnes šaty, košile, trička, mikiny, svetry, kalhoty, bundy, punčochy, prádlo, plavky, boty, kabelky, šperky a další. Většina zboží skladem! Odesíláme do 48 hodin!

Výroba, opravy, zakázková výroba a prodej - zlaté a soliterní šperky - z pravých kamenů.

Zlatnictví a klenotnictví -Specializovaný maloobchod

Klenoty Brno. Šperky, klenoty, prsteny. Opravy a úpravy šperků na počkání Výkup zlata

Klenotnictví, výroba, prodej, servis: - snubní a zásnubní prsteny

Zlatnictví.Zlatník. Prodej zlata, šperků.

Zlatnictví, klenotnictví -ruční umělecká výroba šperků -vlastní brusírna drahých kamenů -kompletní zlatnická výroba: snubní prsteny (zlato, kombinace červeného, žlutého a bílého zlata, kombinace zlato-ocel), dámské i pánské prsteny, řetízky a náhrdelníky, brože, kravatové spony a jehly, lovecké šperky, přívěšky, závěsy, naušnice -opravy a ...

Zlatnictví, výroba: -snubní, zásnubní prsteny -šperky na zakázku. -ruční výroba -snubní prsteny ze zlata s originálním designem -ruční kusová výroba šperků podle vlastních návrhů -zakázková výroba -rytecké práce.

Klenotnictví Présence. Síť maloobchodních prodej s klenoty a šperky - prodejny ve velkých obchodních centrech v ČR. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, ...

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Klenotnictví Bisaku. Prodej, výroba, oprava: - snubní a zásnubní prsteny - šperky - hodinky.

Šperkařská dílna, zlatník Brno. - zásnubní a snubní prsteny, prsteny, přívěsky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupně z jednotlivých částí a výsledný artefakt zcela respektuje vaše individuální přání a míry. Vybrat si můžete s široké katalogové nabídky dílny nebo přijít s vlastním návrhem šperku.

Kasha módní značka-klasická a sportovní móda Prodej šperků, kabelek, pásků a nekonečně velký výběr šál a šátků.

Prodej: - květiny - dárkové zboží - dekorace a dekorační materiál - bižuterie a módní doplňky

Zlatnictví a klenotnictví Prodáváme snubní prsteny, briliantové šperky, stříbrné a zlaté šperky, české granáty. Vyrobíme na zakázku šperky a snubní prsteny. Provádíme opravy všech typů šperků a čištění ultrazvukem, stříbření, rhodiování a zlacení i devocionálií.

Maloobchod, prodej: Hodinářství a klenotnictví: -velký výběr zlatých a stříbrných šperků od našich i zahraničních dodavatelů -hodinky značek: Q & Q, Casio, MPM, JVD, Seiko, Pulsar, Lorus, Tissot, Prim a nově Storm -řemínky k hodinkám -budíky a hodiny všech značek -hodinářská opravna: výměna baterií menší opravy se na počkání, ...