Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

BOHEMIA B.S. Výroba: -keramika dekorativní - kasičky, zvonky -keramika ručně dělaná - značková - Bohemia BS - bižuterie i keramická. Bižuterie - ochranná známka.

Zlatnictví, zakázková výroba, opravy, prodej, maloobchod: -šperky z českého zlata -stříbro -hodinky -sklo -porcelán -keramika.

V eshopu Swarovski-doplňky prodáváme šperky a bižuterii osazenou krásnými krystaly Swarovski. Vybírat můžete ze stříbrných šperků, šperků z chirurgické oceli či z bižuterní kolekce Swarovski. Vyberte si z našeho sortimentu, naleznete zde náušnice Swarovski, přívěšky a prsteny s krystaly Swarovski. Náušnice jsou nádherná ozdoba, která potěší každou ...

Rodinná kreativní tvorba. Dovolujeme si Vám nabídnout ručně vyráběné šperky, kované ocelové šperky, snubní prsteny, bytové doplňky, reklamní předměty a spoustu jiných věcí pro potěchu oka i duše. Každý kus je neopakovatelný originál, a tak si můžete být jisti, že jej máte pouze Vy. Pro Vás Hana a Hynek Kalistovi

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - zlaté a stříbrné šperky distribuce po celé České a Slovenské republice - šperky se syntetickými kameny, brilianty a pravými kameny - šperky s diamanty - zlaté řetízky, náramky, náhrdelníky, nákotníky, náušnice, dětské náušnice, závěsy, prsteny, polotovary, zlaté hodinky. Služby: - zhotovení šperků na ...

Prodej, oprava: - hodinky - zlaté šperky

Prodej, servis: - zlatých a stříbrných šperků.

E-shop - prodej: - různé druhy pierdingu.

Prodej: - dárkové zboží. Prodej skla, skleněného zboží a bižuterie.

Pomáháme a podporujeme: - kreativní a tvořivé lidi v jejich aktivitách, aby se inspirovali a vytvořili zajímavé věci. Návody na tvoření, nápady a informace o nových kreativních technikách. Prodej: - výrobků pro radost, šperky, textil, hračky a dekorace.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - šperky - klenoty - hodinky - hodiny. Oprava, servis: - klenoty, šperky.

Hodinářství. Prodej, maloobchod: - hodinky, nástěnné hodiny - zlato i stříbrné šperky Opravy hodin a šperků.

Nabízíme on-line prodej investičního zlata a stříbra formou e-shopu.Investiční zlaté a stříbrné mince, slitky, cihly. Rychle, levně, diskrétně. Zpětný výkup .

Zlatnictví, stříbrnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: - šperky - klenoty - hodinky.

Práce, služby: - rytectví - rytecké - zlatnictví - zlatnické.

Klenotnictví. Prodej, maloobchod: - klenoty.

Zlatnictví, maloobchod, prodej: - prsteny - šperky - spony - náušnice - perly.

Zlatnictví. Prodej: - zlatnické výrobky, šperky.

Výroba, prodej, oprava: - šperky. Výkup: - zlata. Služby: - znalecké posudky - zkoušení pravosti, ryzosti.