Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Obchod a internetový obchod s orientálním a etnickým zbožím nabízí: stylové oblečení, módní doplňky a stříbrné šperky. Prodáváme orientální bytové doplňky, sošky a dekorace, perské koberce i vonné tyčinky. Kamenný obchod Ganesh Emporium provozujeme v Olomouci již od roku 1993. Maloobchodní i velkoobchodní prodej za výhodné ceny - jsme přímí ...

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Zlatnictví a klenotnictví Hostinská činnost

Prodej a e-shop - samolepící dekorace na zeď - hodinky, náhrdelníky, náušnice, náramky

Ruční výroba, prodej: -svatební bižuterie -náhrdelníky -náramky -náušnice -ozdoby do vlasů -originální svatební šperky -závoje.

Klenoty Korál, prodej - klenoty, zlaté a stříbrné šperky, prsteny, - hodinky.

Lussien jsou luxusní šperky, s kterými vyniknete v každé společnosti. Jsou vyráběny z nejlepších výběrových materiálů a každý šperk je opatřen certifikátem pravosti. Všechny šperky Lussien jsou ručně vyráběné a kameny jsou ručně fasované technikami starých klenotnických mistrů. Značka Lussien vznikla skloubením slov Luxury and Passion – právě ...

Zlatnictví. Výroba, prodej, opravy: - zlaté šperky - snubní prsteny.

Prodej: - levná bižuterie, velký výběr náušnic, náramků, souprav, setů, drátkových výrobků, komponentů, dárků. Výroba i na zakázku-dle přání. Opravy šperků. Stálí klienti mají slevy.

Prodej zbraní pro sportovní účely, lovecké, k ochraně, sběratelské zbraně a příslušenství I.a II.světové války, předválečné a poválečné, nové, ale i znehodnocených a řezů. Střelivo tuzemské a dovozové do loveckých, sportovních a sběratelských zbraní. Komisní prodej a výkupy za hotové. Pyrotechnické a ohňostrojné práce. Výroba loveckých šperků.

Výroba šperků z chirurgické oceli a kamenů. Broušení minerálů-materiál pro výrobu šperků. Odlévání z cínu nebo zinku.

Velkoobchod vlasové bižuterie HAIR: - spony - skřipce - gumičky - čelenky - prolamovačky - hřebeny - pinety - ozdoby do vlasů.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - šperky - opravy šperku - výroba na zakázku dle předlohy - výroba snubních prstenu.

Výroba, prodej: - hedvábné doplňky - drátované šperky - korálky, bižuterie - materiál pro tvoření (hedvábí, barvy, dráty, minerály, korálky, komponenty, návlekový materiál) - kreativní kurzy.

Zastavárna - Bazar: - půjčky oproti zástavě - stálý výkup zlata a stříbra - šperky, zlomky, zubní zlato - prodej : mobilní telefony a příslušenství, SIM karty, herní konzole + hry, tablety, notebooky, LCD monitor, audio, video, TV, hudební nástroje, nářadí, zlaté šperky a jiné.

E-shop: - ručně vyrobené šperky - hedvábné šátky

Výkup: - zlaté a stříbrné šperky, zlomkové i zubní zlato. Prodej: - stříbrné šperky v komisi.

Prodej, e-shop: - korálky, pedig, fimo - ubrousky - korálky - bižuterní komponenty - polystyrenové výlisky - předměty k dekoraci - knoflíky - bižuterie - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkaření - korálkování.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Prodej a opravy - hodiny - hodinky - budíky - výměny baterie - stěžejky. Prodej - zlaté a stříbrné šperky - šperky z chirurchické oceli - hodinkyzakázková výroba - snubní prsteny.

Zlatnictví: - prodej a opravy šperků - zakázková výroba - šperky s českým granátem - briliantové šperky - šperky s pravými kameny - rytí do zlata, stříbra i oceli - drobné opravy hodinek - výměna baterií a řemínků

E-shop: - drahé kameny - diamanty - spinely - safíry - zirkony

Zlatnictví, prodej: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny.

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.