Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Maloobchod, prodej: - šperky - hodinky

Zpracování plochého skla metodou fusing. Výroba: -misky -šperky -skleněné obrazy

Prodej: - bižuterie - galanterie - látky - pánská konfekce. Čištění: - peří. Zakázkové krejčovství: - šití dámských a pánských oděvů na zakázku - módní návrhářství - úpravy a opravy oděvů.

On-line obchod, zabýváme se aromaterapií, čaji, bylinami, přírodními produkty kosmetiky Saloos a Eoné, výrobou a prodejem svíček z palmového vosku, výrobou šperků a bižuterie z kamenů, minerálů a korálku, dárkové předměty......

Internetový obchod, e-shop: -šperky. -náhrdelníky. -hodinky. -náušnice, prsteny.

Maloobchod, prodej: -klenoty. -prsteny. Maloobchod, oprava, servis: -hodinky.

Maloobchod: - zlatnictví - klenoty.

Zlatnictví. Zakázková výroba, maloobchod, oprava: -zlaté šperky. Maloobchod: -hodinky. -bižuterie. -stříbrné, ocelové šperky.

Zlatnictví. Zakázková výroba, maloobchod, oprava: -zlaté šperky. Maloobchod: -hodinky. -bižuterie. -stříbrné, ocelové šperky.

Půjčovna společenských šatů "STYL" Půjčovna a prodejna společenských šatů a dětských karnevalových kostýmů. Prodejna punčochového zboží tradiční české značky ELITE Varnsdorf, bižuterie a dárkového zboží.

Prodej a internetový obchod - bižuterie - korálky - bižuterní komponenty Internetový obchod - bižuterie - korálky - bižuterní komponenty

Služby: - oprava a výroba šperků z drahých kovů - gravírování - rytí šperků.

ZLATNICTVÍ. Maloobchodní prodejna: - zlaté a stříbrné šperky: - prsteny, zásnubní prsteny, naušnice, přívěsky, náramky, náhrdelníky, brože, soupravy - šperky s drahými kameny včetně briliantů - perlové zboží.

E-shop: - elektronika - šperky - originální dárky.

Kosmetické služby -prodlužování řas -prodlužování vlasú Prodej bižuterie

Modeláž gelových nehtů Catherine, Manikúra, Pedikúra- ošetřující se solí z Mrtvého moře, Relaxační pedikúra s masáži chodidel. E-shop: bižuterie, šperky z chirurgické oceli, šperkovnice, shakira šátky a doplňky pro břišní tanečnice, galanterie, příležitostní módní stylové a bytové doplňky

Výroba, prodej: - šperky z drahých kovů. Naše produkty: - dámské prsteny - naušnice - přívěsky - řetízky - náramky - krabičky na šperky - snubní prsteny. Naše služby: - gravírování a rytí - dárky k narození - fotografie na kov - studentské prsteny.