Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Služby: -tiskárna -tisk obchodních tiskopisů, letáků, plakátů a katalogů -vydavatelství a tisk kalendářů, novin, časopisů, brožur a knih. Zakázková výroba a prodej: -vizitky -razítka.

Služby: -nakladatelská činnost -beltrie, poezie, obrazové publikace -vydavatelská činnost -zakázková výroba knih, tiskovin a účelových publikací -reklamní činnost -grafický designwebová prezentace, reklamní kampaně, public ralation.

Tiskárna. Služby: -laminace -kroužková vazba, kalendářová vazba, černobílý digitální tisk, číslování, perforace. Výroba: -kompletní výroba knih a brožur - bez kooperací -malonákladový tisk knih a brožur již od jednoho kusu -obchodní tiskoviny. katalogy, prospekty, letáky

Prodej: -literatura - právnická, odborná, jazyková -učebnice -mapy -CD, MC, videokazety.

Prodej, e-shop: - výukové materiály - učební pomůcky - cizojazyčné učebnice - učebnice - knihy - papírenské zboží.

Maloobchod, prodej: -knihy -veškerý sortiment učebnic pro SŠ -počítačová literatura -jazyková literatura -mapy -průvodce -odborná literatura.

Služby: -vazby a opravy knih, sbírek zákonů, obchodních knih, rejstříků, časopisů, brožur a katalogů -digitální kopírování tiskopisů A3-A6, zvětšování, zmenšování -kroužkové vazby plastové a drátěné -laminování tiskopisů A3-A8 -tisk a ražba na stuhy, desky, obálky, pouzdra a šerpy -zakázková výroba kartonáže a desek -podlepování a ...

Vazba: -knihy, časopisy, diplomové práce, sbírky, pasparty, lemování obrazů, desky kartony. Rámování obrazů. Prodej: -knihy -časopisy -křesťanská literatura.

Maloobchod, prodej: -knihy -slovníky -atlasy -naučná literatura.

Maloobchod, prodej: -knihy -učebnice -obrazy -keramika.

Maloobchod, prodej: -knihy -mapy -dvd.

Knižní velkoobchod. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -knihy.

Služby: -ubytování v apartmánu s kuchyňkou, koupelnou a WC. Maloobchod: -knihy.

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -knihy pro školy -knihy pro výuku cizích jazyků. Maloobchod, prodej: -knihy, CD, kazety.

Nakladatelství. Vydávání a prodej: -knihy Jak na to? - opravárenské příručky pro automobily -knihy o automobilech, motocyklech, sportu -knihy o počítačích, elektronice -knihy pro děti -regionální literatura, především ze Šumavy -zdravotnická literatura

Prodej: -učebnice -odborná literatura -atlasy -slovníky -mapy.

Nakladatelství: -specializuje se na literaturu pro volný čas-gastronomie, kynologie ap. Knihkupectví. Tiskárna: -černobílý a barevný ofsetový tisk -technické a grafické zpracování tiskovin.

Antikvariát / e-shop. Kupujeme a prodáváme: -knihy všech žánrů a stáří -staré pohlednice -grafiku starou i současnou -známky a staré dopisy -CD, gramofonové desky (LP i SP) -notový materiál. Výkup probíhá po celou otevírací dobu všechny dny v týdnu.

Maloobchod, prodej: -knihy -naučná literatura -mapy.

Maloobchod, prodej: -odborná literatura.