Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Služby: - semináře a přednášky na téma, jak žít dlouhodobě šťastný život s využitím ho'oponopono a znalosti principu života ve vlnách. Prodej, e-shop: - Moudré knihy - otevírají lidem nejen oči, ale i srdce.

Reklamní agentura a kartografické nakladatelství. Reklamní předměty pro firmy: -atlasy ČR, Evropa, Slovensko, krajská města a vybraná města -mapy skládané, nástěnné, velkoformátové -mapy a atlasy připravujeme ve firemních barvách zákazníka a s firemní prezentací. - GPS navigace ve firemním designu Reklama: - ve skládaných mapách, které ...

Prodej, e-shop, eshop: - filmy, dárkové obaly, DVD, drogerie, použité knihy, komisní zboží, sportovní šály, pro děti....

Ofsetový tisk. Knihařské služby. Vázání dokumentů.

Prodej - knihy - časopisy - noviny.

Prodej - knihy beletrie, poezie - knihy pro děti - knihy pro nevidomé.

Prodej - odborná literatura - slovníky.

Prodej - knihy. Kurzy - dianetika moderní věda o duševním zdraví.

Digitální tisk černobílý i barevný. Grafické studio. Přípravu vizitek, dopisních papírů, letáků, katalogů, brožur, kalendářů, bookletů na CD a DVD, posterů, bannerů, billboardů, malonákladových periodik, zpravodajů, časopisů, skript, učebnic nebo knih. Laminace: - knihařské zpracování vazby V1, V2.

Prodej, e-shop: - knihy - učebnice pro základní a střední školy - výtvarné materiály.

Kartografické práce - historické mapy Laminace - historické mapy.

Antikvariát, výkup: - knihy, mapy, atlasy - grafika, exlibris, bibliofilie - papírová platidla - cenné papíry a doklady - pohlednice všech žánrů - plakáty - filatelii.

Knihkupectví, knihy: - široký sortiment knih, včetně velkého výběru obrazových publikací, cizojazyčné literatury a dárkových předmětů UNICEF.

Polygrafická výroba. Knihařské práce: - vazba - laminování - lakování - rylování - snášení.

Prodej, eshop, e-shop: - knihy, DVD a CD o zelených potravinách - zelené potraviny - Ječmen, Spirulina, Chlorella.

Nezávislá nezisková vzdělávací a kulturní organizace (think-tank) založená ve formě občanského sdružení. Prodej: - knihy politologie, filozofie, dějin křesťanství, historie a kultury.

Reprezentační prodejna. Vydavatelství, nakladatelství. Prodej, distribuce: -ekonomická, právnická a počítačová literatura z produkce nakladatelství ASPI Publishing, Anag, Armex Publishing, Bilance, Bova-Polygon, Computer Press (CP Books), Grada Publishing, Linde, Sagit, Springer Media, ÚRS Praha, VOX aj. -tiskopisy, ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -učebnice pro základní a střední školy. -odborná literatura pro veřejnost. Sklad pro školy: Tel.: 542211440

Knihkupectví specializované na zemědělskou, přírodovědnou, ekonomickou, lesnickou a mysliveckou literaturu.