V široké nabídce drátů a drátěných produktů najdete vše, co potřebujete - ocelové pozinkované, poměděné nebo tažené dráty, svařovaná pletiva, pozinkovaná pletiva, branky a brány. Nakupte drátěný program do Vaši koupelny či kanceláře.

Vyrábíme technologie pro drůbežárny a klecová či odchovná zařízení. Nabízíme drátěný program, klece a voliéry, sítě či lisování.

Výroba, zprostředkování, prodej. Výroba: -drátěný program. Úpravy: -povrchové-nanášení práškových plastů ve fluidní vaně (polyamid, polyethylen) -stříkání práškových barev Epoxypolyester.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Návrhářská, ...

Dodáváme a montujeme drátěné ploty, různé druhy pletiva, bran, branek a podhrabových desek.

zánik poslední živnosti: 31.8.2007. Výroba klecové technologie pro odchov kuřat, chov a rozmnožovací chov drůbeže: -3-4 podlažní technologické zařízení pro chov nosnic: -krmení krmným řetězcem -krmení krmným vozíkem -3 podlažní zařízení pro rozmnožování nosnic: -krmení krmným řetězcem -krmení krmným vozíkem.