Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Opravna obuvi. Oprava, servis: -jízdní kola -skiservis. Služby: -broušení bruslí, -výroba klíčů. Prodej jízdních kol, bruslí, sportovních potřeb.

Projekce, montáž: -elektro -technologické celky. Specializovaný velkoobchod i maloobchod, dodávka, rekonstrukce, automatizace: -galvanické provozy -neutralizační stanice -zařízení pro odmašťování, předúpravu i konečnou úpravu povrchů Zprostředkování dodávek: -zařízení lakoven. Práškové nanášení barev.

Potřebujete květináče, hnojiva, chovatelské potřeby či například pracovní oděv? To vše naleznete u nás. Navštivte nás! Prodáváme veškeré zahradnické potřeby (truhlíky, květináče, postřiky, nářadí, HNOJIVA, semena, osiva), chovatelské potřeby (krmiva pro psy a kočky), krmiva pro domácí zvířata (králíci, slepice, kachny, krůty...). Dále také ...

Sháníte spojovací nebo hutní materiál? Potřebujete zajistit autodopravu anebo provést zemní práce? Naše firma působí v regionu Chotěbořska od roku 1990. Zabýváme se především stavební výrobou, truhlářstvím, kovovýrobou, autodopravou a provádíme zemní práce. V roce 1995 jsme otevřeli velkoobchod se spojovacím materiálem, brusem, kotevní ...

Čerpadla a vodárny. Ostření nástrojů. Klíčová služba: - autoklíče - autoklíče s čipovým kódem - trezorové klíče - vložkové klíče - veškeré další druhy klíčů - nouzové otvírání bytů - montáže zámků - opravy trezorů - sjednocování vložek a visacích zámků - systémy generálního klíče - opravy autozámků Dále ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -vázací systémy -upevňovací popruhy -ocelová lana -polyesterová lana -řetězy

- vyrábíme drátěný program pro vybavení obchodů - dodáváme : - dekorační sítě - drátěné koše - kontejnery - odpadkové koše - háčky - držáky na ramínka na textil - reklamní a propagační stojany na tiskopisy a zboží. - gitterboxy Úprava povrchu v provedení Komaxit (RAL), Zn, Cr.

Stavební a obchodní společnost ATOS spol. s r.o. vznikla v roce 1994 a po celou dobu aktivně působí ve stavebním průmyslu po celé České republice. Firma se zabývá: - prodej stavebnin (Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou) - uhelné sklady - výroba a rozvod tepla - maloobchod, velkoobchod – prodej vybavení a materiálu k montáži ...

Prodej: - železářské zboží, - elektrické nářadí, - spojovací materiál.

Aika, spol.s r.o. se zaměřuje na prodej pamětních mincí.

Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Leoš Vašek se zaměřuje na prodej ručního, elektrického a motorového nářadí, žebříků, spojovacího materiálu, skleníků a zahrádkářských pomůcek.

Michal Prokop se zaměřuje na prodej okapových systémů a lehkých střešních krytin.

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Sklenářské práce, rámování a paspartování

Zámečnictví, nástrojářství -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, výroby a služeb -Specializovaný maloobchod

Závitové tyče s.r.o. se zaměřuje na výrobu nářadí a prodej svěráků, šroubů, spojovacího materiálu a dalších železářských potřeb.

Att Investments CZ SE se zaměřuje na prodej zlata, drahých kovů, šperků, medailí a exkluzivních hodinek pro ochranu peněz před inflací.

ND KOVO s.r.o. vyrábí přibližně 350000 kusů stavěcích šroubů ročně.