Železo se díky své tvrdosti a odolnosti používá na výrobu profilů, plechů, šroubů, hřebíků, poštovních schránek, trubek, zámků, hmoždinek, zvedáků, nářadí, sloupků, vrtáků, regálů a dalších produktů, od kterých se očekává vysoká odolnost a pevnost.

Průmyslové zboží U Herzána Prodej i na splátky: - kuchyňské elektrospotřebiče - pračky - dětská jízdní kola - veškerá chladicí technika-ledničky, mrazničky - šicí stroje - průmyslové zboží - náhradní díly na jízdní kola a šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje - jízdní kola. Zajištění: - prodej i ...

Výroba: - elektrické sušáky do koupelen. - sprchové zástěny - závěsné řetízky na květináče

Prodej pletiva. Velkoobchod a maloobchod: - lesnické uzlové pletivo BULWARK - klasické pletivo zinek a PVC - králíkářské pletivo zinek a PVC - tkané pletivo železo a zinek - svařované sítě zinek - prohazovací pletivo zinek

Výroba, prodej: - stoupací technika - hliníkové žebříky - odpadkové koše - pro oblasti koupelny a kosmetiky, včetně domácnosti a kanceláře.

Maloobchod: -elektro, železářství, domácí potřeby

Velkoobchod, prodej spojovací materiál: -vruty: -do dřeva a dřevotřísky do sádrokartonu -speciální pro nábytkáře -šrouby: -do plechu -samovývrtné -matice -podložky -hmoždinky.

Maloobchod s železářským zbožím, barvami, sklem a potřebami pro kutily.

Maloobchodní prodej domácích potřeb a potřeb do zahrady.Též e-shop v tomto sortimentu

Výroba stavebních hřebíků a prodej - stavební / do 120mm / 60 mm 22, 40 bez DPH za kg 100 mm 25, 40 bez DPH za kg - kolářské / do 90mm / - lepenkové - průměr drátu 1, 0-4, 0mm. - Výroba a množství dle požadavku zákazníka.

Prodej, maloobchod: -železářství -domácí, kuchyňské potřeby -svítidla, osvětlení -elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží.

Prodej: - instalační materiál - železářské zboží - sanitární keramika - vany, umyvadla, vodovodní baterie, sprchové kouty, dřezy atd.

výroba: - nože - formičky - nástroje - železářské výrobky

Maloobchod, prodej: - železářství - nářadí - instalatérské potřeby.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál METALVIS - upeňovací materiál.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Úklidové služby. Autodoprava. Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství.

Maloobchod, prodej: - chladničky, mrazničky - vestavěné spotřebiče - automatické pračky - sporáky, digestoře - myčky nádobí - boilery - svítidla - náhradní díly - elektroinstalační materiál - antény - domácí spotřebiče - železářství.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářství -krmné směsi -drogerie.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro brouąení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Železářství, prodej: - veškeré železářské zboží. Výroba, prodej, velkoobchod: - mosazné stavební kování.

Práce: - klempířské, pokrývačské - řezání chodníků a silnic. Zakázková výroba a prodej: - žlaboviny - klempířských prvků z pozinku, mědi a titanozinku.

Maloobchod, prodej: - železářství - papírnictví - hračky - dmácí potřeby.