Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květiny Jaroslava Lindová
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhnou každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová
Vonekl s.r.o. Velkoobchod květin
Jsme spolehlivý partner pro květináře a floristy. Hlavní činností naší společnosti je velkoobchodní dovoz květin a doplňkového sortimentu ke květinám a následný prodej a distribuce tohoto zboží do květinových obchodů. Dovážíme řezané a hrnkové květiny z největší květinové z burzy v Aalsmeeru v Nizozemí a také z ostatních zemí, včetně ...
Květinka Blanka s.r.o.
Firma Květinka Blanka s.r.o. provozuje květinářství v obci Chotěšov v okrese Plzeň-jih ve kterém nabízí řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadbu, dušičkovou vazbu a adventní svícny. Nabízíme také rozvoz květin především v Chotěšově a okolí. V naší prodejně si můžete také zakoupit hnojiva, substráty a postřiky na květiny. Naše řezané ...
BL KVĚTINKA s.r.o. Květinový servis Pardubice
Firma BL květinka - květinový servis nabízí již od roku 2006 svým zákazníkům veškerý květinový servis, vč. velkoobchodu a maloobchodu s řezanými (dovoz z Holandska a Itálie) a hrnkovými květinami, včetně doplňků. Ve svých provozovnách zajišťujeme nejen prodej květin a dekoračních předmětů a vazbu květin pro jakoukoli příležitost, ale fungujeme ...
Zahradní centrum Strakovo s.r.o. provozuje zahradnictví a prodává letničky, trvalky, ovocné keře a stromy, bylinky, řezané květiny a dekorační sortiment.

Velkoobchod, maloobchod květinářství, prodej suchých, květinových vazeb, květinové vazby: -řezané květiny -hrnkové květiny -sušené rostliny -vazby-svatební, slavnostní, příležitostné -aranže ze sušiny -zahradní keramika -okrasné květiny-bonsaje, mobilní zeleň, sukulenty, kaktusy -bytové fontány

Květinová farma - prodej řezaných květin, pěstování, prodej semínek - dovoz květin až do domů - okolí Znojma - svatby - kurzy - vazby květin, věnců i ekologické pěstování Pěstování květin bez pesticidů.

Květinářství zajišťuje nákup, rozvoz a doručení květin v Ostravě a okolí. kamennou prodejnu najdou zákazníci v OC LASO a Masarykově Náměstí v Ostravě. Květinářství zajišťuje květinové dekorace a floristickou výzdobu pro různé příležitosti. Prodej pokojových a řezaných květin, květinových dekorací.

Dovoz, velkoobchod, prodej, rozvoz: - řezané květiny z Holandska, Kolumbie, Dánska, USA, Thajska - řezaná zeleň - pokojové rostliny - exotické květiny - sušené květiny - aranžérský materiál - floristický materiál.

Pobočka. Květinářství. Květinová síň. Velkoobchod: - řezané květiny - pokojové rostliny - sušené květiny.

Velkoobchod: -řezané květiny -řezaná zeleň -pokojové rostliny -sušené květiny -exotické květiny -aranžerský materiál. Specializace na řezané květiny z Dánka, Holandska a Belgie.

Interiérové a exteriérové dekorace. Svatební, slavnostní, smuteční vazba kytic. Doručování květin v Novém Jičíně a okolí.

Alena Horká provozuje květinářství, řezané a hrnkové květiny a zajišťuje různé druhy vazeb.

Společnost STORGE s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem květin. Víme, že vaše květiny musí být nejen krásné, ale musí krásné i dlouho vydržet. Čerstvost květin je proto naší největší prioritou. Většinu sortimentu nakupujeme přímo od producentů z celého světa a díky tomu zkracujeme dobu transportu na minimum. Ve spojení s ideálními přepravními a ...

Martin Valík provozuje květinářství s řezanými i hrnkovými květinami a dárkovými předměty.

Blanka Gärtnerová se zaměřuje na prodej květin, stavebních kytic a dekorací.

Petra Dobešová se zaměřuje na prodej květin, květinových vazeb a dárkového zboží.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - dárkové kytice - svatební dekorace, věnce - větší i menší aranžma do bytu, domu, kanceláře - dárky pro každou příležitost.

Zdeňka Konečná se zaměřuje na tvorbu svatebních, dárkových, valentýnských kytic, smuteční vazby a mnoho dalšího.

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Společnost JK Kámen Kroměříž se specializuje na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a schodiště v interiéru i exteriéru a také do vjezdu. Kamenný koberec tvoří mramorový, říční, kamínek. Kamenná podlaha je velmi praktická, díky tomu, že je beze spár, je její údržba snadnější než u dlažby. Nově jsme do své nabídky ...

Květovaný ateliér se věnuje především floristické tvorbě na zakázku. Na přání zákazníka vytvoříme nejrůznější květinové dekorace, šperky, kytice, dále květinovou výzdobu svateb, společenských akcí, historických interiérů, vernisáží aj.

Květinářství Květinka provozované paní Zuzanou Borkovcovou nabízí pestrou škálu řezaných a také hrnkových květin.

Zahradnictví: - jehličnaté, listnaté stromy a keře - pnoucí a vřesovité rostliny - rhododendrony - azalky - skalničky - trvalky - kapradiny - vodní, bahenní - léčivé a balkonové rostliny - okrasné trávy - ovocné stromy a keře - růže - stromkové, velkokvěté, polyanthy, mini, pnoucí. Maloobchodní prodej: - ...