Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Služby: - floristika - květinová výzdoba, aranžmá a dekorace pro slavností události - zahradní architektura

Prodejna květin Výstavní floristika Svatební floristika Spolupráce s pohřebním ústavem Pohřby na klíč od A do Z Velikonoční, dušičkové a vánoční dekorace zahrádkářské potřeby, substráty, hnojiva, mulčovací kůry.

Svatební agentura a svatební květiny, vazba květin na zakázku, výzdoby a dekorace na oslavy a akce.

Naše firma se zabývá zeleninovou a květinovou sadbou. Dále květinami pro Váš balkón, výrobou smutečních věnců a kytic. Tvoříme dušičkovou i adventní vazbu. Prodáváme substráty, hnojiva, postřiky.

Prodej: květin, pokojových rostlin, balkonovek, substrátů, hnojiv, postřiků, dárkových předmětů, pěstebních nádob, semen. Výroba: balkonových rostlin, velikonočních dekorací, dušiškového zboží, adventních a vánočních dekorací.

Květinářství: květiny - řezané, hrnkové, umělé, sušené - vazané kytice, - smuteční aranže, - speciální aranžmá(z klobás, cigaret, ovoce a zeleniny, lízátek, fotek, peněz, aj.) balící materíál svíčky a esence dárky dekorace na položení í pověšení tisk smutečních stuh výzdoba při akcích zboží pro tvořivé a mnoho jiného

Veškerá květinová vazba. Aranžace interieru i exterieru. Prodej travního osiva za bezkonkurenční ceny.

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Maloobchod, prodej, květinářství: -květiny...

Maloobchod: - květiny - sklo - porcelán.

Květinářství, květinový servis a dodávka květin - kytice pro každou příležitost - sezónní dekorace a sušený materiál - hrnkové květiny - květinová výzdoba - originální vazby květin.

Služby: - svatební floristika - svatební kytice, výzdoba.

Prodej, doručování, rozvoz květin v Brně, Česká republika a do celého světa: -květiny -hrnkové květiny -kytice -dárkové koše z květin -pohřební věnce -smuteční kytice -rozvoz v Brně do 99 minut, v ČR do 240 minut Služby: -aranžování interiérů (hotely, restaurace) -svatební tabule -příležitostné vazby -smuteční, svatební ...

Výroba: - keramika - aranžování. Velkoobchod: - sušina a proutí.

Květinový trh ČR. On-line květinářství s velkým výběrem květin. Doručování květin v Praze a ČR. Svatební kytice. Základní myšlenkou od které se odvíjel vznik portálu e-Flora bylo vytvořit nové tržní prostředí. Snadnou dostupnost floristických služeb a orientaci v oboru na co nejširším území ČR. Propojením a vybudování zcela nové ...

Zahradnictví, prodej: - květiny - rostliny - skalničky - keře, stromy.

Květinářství. Prodej, e-shop a rozvoz květin - svatební kytice - dárkové kytice - květiny k různým příležitostem.

Prodej stabilizovaných rostlin a květin.