Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.

Prodej : - keramika - proutěné zboží - dárkové předměty Květinová výzdoba Úklid budov.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - interiérové dekorace, sezónní dekorace - dárkové zboží - potřeby pro tvoření. Prodejna: -Práce 1099, 760 01 Zlín tel. 721022332, 775123530.

Firma Eurolank CZ se zabývá velkoobchodním prodejem a dovozem čerstvých řezaných, zelených a hrnkových květin. Dopravu zajišťujeme třemi vlastními nákladními automobily značky Scania. Naše velkoobchody najdete již ve dvou městech a to v Mostě a v Praze.

Prodej - hnojiva - substráty Květinářství - vazba řezaných květin Zahradnictví

Květinářství. Prodej - květiny - vazby - dárkové a dekorativní předměty.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - dovoz čerstvých květin a zelených rostlin v nejvyšší kvalitě - vazby, přízdoby, květinové koše - doručování květin(rozvoz po Lanškrouně a v jeho blízkém okolí je zdarma) - výzdoba interiérů, salonků, příprava společenských akcí, rautů, rodinných událostí(svatby, promoce aj.). Provozovna Litomyšl: T. ...

Cestovní kancelář. Prodej květin, květinářství.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorace, dárkové zboží - potřeby pro tvoření.

Výroba a prodej: -papírové voskované květiny -umělé květiny

Služby: - floristka - svatební kytice - květinové vazby

Výroba: - umělé květiny včetně módních doplňků - umělé (vatové) ovoce - vatové zátky.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny

Služby: - aranžování a vazba květin - suchá aranžmá a dekorace.

Prodej - květiny - zahradnické potřeby - květinové vazby Zahradnictví Mostky - letničky, trvalky - okrasné keře, stromky - balkonové rostliny tel. 777 490 240 (květinářství, Dlouhá 168, Kaplice) tel. 380 743 018 (zahradnictví Mostky) tel. 777 141 050 (velkoobchod)

Květinářství: -prodej květin -vázané věnce a kytice -hrnkové květiny, pokojové rostliny -svatební a smuteční kytice -květiny řezané, umělé, sušené -svatební, vánoční, dušičková, smuteční výzdoba -semena, sazenice -hnojiva, substráty -trvalky, letničky, balkonovky, přísady zeleniny, listnaté keře, stálezelené keře, jehličnany, ...

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - dárkové předměty

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -sadba zeleniny -balkónové květiny -letničky -ovocné stromky -okrasné keře -růže, dřeviny, trvalky, konifery -substráty, hnojivya -keramika, truhlíky.