Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Služby: - aranžérská tvorba, květinové aranžmá - realizace - terasy, balkony, zahrady - vyladění, harmonizace - soukromé i firemní interiéry - prezentační výzdoba interiérů: - restaurace, kavárny, hotely, společenské místnosti - svatební floristika - sezónní výzdoba - velikonoce, dušičky, vánoce.

Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, sušené - květináče, truhlíky, obaly na květiny - dekorace, aranžmá do interiéru. Služby: - aranžování svatby, svatební hostiny - svatba v jakékoliv barvě - dekorace, květinová výzdoba - restaurace, kostely.

Bc. Sandra Doležalová provozuje květinářství, floristickou dílnu a květinovou farmu. Zaměřuje se na vazbu klasických, svatebních i smutečních kytic a výrobu jarní, velikonoční, podzimní a vánoční dekorace.

MarMarDeko se specializuje na květinové dekorace, svatební kytice, smuteční vazby, hrnkové květiny. V prodejně je možné zakoupit i různé květináče, košíky, svíčky a vázy.

Jana Kuchariková provozuje v Olomouci na ulici tř. Míru 965/105 Květinářství Kytka. Naší hlavní činností je smuteční vazba a věnce, kdy spolupracujeme s pohřební službou Fénix. Dále nabízíme také vazbu kytic pro každou příležitost, včetně svatebních kytic. Současně aranžujeme nejen řezané, ale také sušené květiny a prodáváme také hrnkové ...

Ivo Chladil provozuje ve Znojmě květinové studio se zaměřením na řezané, umělé, svatební a smuteční květiny a květinové dekorace.

Květinářství Iris se zaměřuje na zahradnictví a pěstování květin. Ve svém sortimentu má širokou škálu trvalek, letniček a balkónových květin. Květinářství se nachází na adrese: Wolkerova 1674/35, 796 01 Prostějov

Květinový ateliér - Petra Grossová Vám nabízí velké množství květin a vazeb. Všechny květiny připravujeme na Vaše přání. Poskytujeme možnost objednání květinových výzdob i na různé akce. Rádi Vám připravíme krásné svatební kytice. Dále prodáváme dárkové předměty, dekorace a svíčky. Maloobchod, prodej: - květiny - květinové vazby - ...

Přijďte si k nám vybrat ze široké nabídky řezaných a hrnkových květin. Květiny Romantic nabízí svým zákazníkům širokou škálu vždy čerstvý řezaných a také hrnkových květin. V našem květinářství Vám uvážeme kytici pro každou příležitost. Ať již se jedná o svatbu, pohřeb, narozeniny, výročí či zařídíme květinovou výzdobu na firemních rautech, ...

Baví nás pěstovat a chovat všechno možné. Nenecháváme se omezovat bydlením v paneláku a snažíme se tento způsob života sdílet s ostatními. Protože jsme vášnivé pěstitelky, využíváme stránku i pro nabídku našich přebytků.

Přijďte si pro kytici do našeho květinářství Galerie Kopretina, které se nachází v Chomutově na adrese Zborovská 5486. V našem sortimentu naleznete širokou škálu různých druhů řezaných květin od růží, karafiátů, frézií, slunečnic, lilií až po gerbery nebo květinové koše. Dále náš nabídka zahrnuje dárkové předměty či obrazy. Uvážeme Vám ...

Příprava originálních kytic v luxusním nebo lučním stylu tvořených ze sezónních květin. Možnost objednávky květinové vazby přes e-shop. Smuteční a svatební floristika.

Příprava originálních kytic v luxusním nebo lučním stylu tvořených ze sezónních květin. Možnost objednávky květinové vazby přes e-shop. Smuteční a svatební floristika.

Pohřebnictví Služby: -pohřební. Maloobchodní prodejna: -květiny, květinářství.

CARMEN TEAM, s.r.o. provozuje eshop s květinami a dekoracemi.

Květinářství. Prodej: -kytice slavnostní, příležitostní, dárkové, pro radost -svatební floristika, komplení květinový servis -smuteční vazba -bohatý výběr doplňků, dárkových předmětů, keramiky, -keramických obalů -kvalitní vína, dárkové koše -sezonní dekorace -dekorace interiérů, kanceláří -přesazování květin, výsadba truhlíků.

Květinářství MiliLenka prodává hrnkové a řezané květiny. Vytvoříme pro vás svatební kytice, smuteční a dušičkové vazby. Prodáváme také dekorace, svíčky, čaje, dárkové předměty a nábytek z Rollpy. Nabízíme služby Zásilkovny. Maloobchod, prodej: - květiny hrnkové - květiny řezané - vazba kytic - svatební kytice - smuteční kytice - ...

Velkoobchod - hřbitovní a dekorativní svíčky Velkoobchod - keramika Velkoobchod - umělé květiny Velkoobchod - plastové květináče

Plantana s.r.o. se zaměřuje na prodej okrasných rostlin, bylinek, zeleniny a drobného ovoce.

Arancio flora, s.r.o. se zaměřuje na prodej řezaných a hrnkových květin, tvorbu zakázkové, smuteční, svatební vazby a různých doplňků.

Na polích ve Velkých Přílepech pěstujeme od semínka až po květ květiny k řezu, ze kterých vážeme kytice a věnce.

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - keramika - hrnkové květiny.

Pobočka. Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny. Služby: - vazba květin.