Pěkná kytka

Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květiny Jaroslava Lindová
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhnou každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová
Prodej: - řezané a pokojové květiny - svatební kytice - keramika, ... Služby: - vazba květin pro slavnostní i smuteční příležitosti - aranžování květů - rozvoz květin.

Kytice pro každou příležitost. Svatební kytice. Pokojové květiny. Řezané květiny. Sušené květiny. Dárkové předměty. Bonboniéry. Vína. Rozvoz květin po Olomouci. Výzdoba interiérů (restaurace, kanceláře). Různé výhody pro zákazníky.

Návrhy, realizace zahrad, zahradní architektura. Veřejná zeleň, údržba zeleně. Zahradnictví.

Prodej, aranžování: -řezané, hrnkové, umělé a sušené květiny. Služby: -aranžmá-dárkové, svatební, smuteční -aranžování interiéru-svatebních, smutečních, podnikových, privátních. Služba FLEUROP: -možnost objednávky květin do celého světa -rozvoz květin v regionu. Provozovny: - Nám.T.G.Masaryka 9, Prostějov - Tyršova 27, 79841 ...

Květinářství Iris. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - kytice a květinové aranžmá - svatební kytice - smuteční kytice, vazba - pokojové rostliny - vazby ze sušených květů - keramika.

Gardenka Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - okrasné, ovocné školkařské výpěstky - semena, osivo, zemina, hnojivo, cibuloviny - plastový zahradní nábytek - zahradní doplňky - fólie, netkané textílie.

Prodej: - řezané, sušené a umělé květiny - hrnkové květiny - svatební, promoční kytice - smuteční vazba věnců a a kytic - aranžmá řezaných a sušených květin. - rozvoz květin v Olomouckém kraji - tel.: 731656738. Prodejny: - Olomouc, OD Prior-přízemí, tel.: 585535173 - Olomouc, Bořivojova 2, tel.: 736472011 - Olomouc, Hodolanská ...

Dokonalý dárkový servis. E-shop s originálním dárkovým zbožím: - ručně vyráběné umělecké sklo a hedvábí - originální doutníky a humidory - adrenalinové dárky - květiny: - rozvoz pouze v Olomouci.

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Maloobchod, prodej: -květiny -zahradnické potřeby.

Zahradnictví Květinová síň MIMOSA Pavelčákova 1, Olomouc tel.: 585 224 778

Víťazka - okrasné dřeviny Pěstování a prodej okrasných dřevin.

Prodej: - smíšené zboží - ovoce a zelenina - květinářství (prodej a vazba květin).

Květinářství Adéla. Prodej: - květiny řezané - květiny hrnkové. Vazby květin na zakázku: - smuteční vazby - svatební vazby. Květinové výzdoby sálů. Rozvoz květin.

Květinové studio - Flowers: - svatební kytice - dušičkové vazby - promoční kytice - netradiční kytice - sušinové aranžmá - smuteční vazby - adventní věnce - vánoční dekorace - kytice dle vlastní fantazie.

M.K. květiny: - řezané květiny - hrnkové rostliny - obaly a květináče - sušené vazby - hřbitovní svíce - sušené a umělé květiny, rostliny - hnojiva a postřiky pokojových rostlin - rozvoz květin po Olomouci.

Zahradnictví. Zahradnické služby.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané - kytice dárkové, smuteční, svatební, extravagantní. Vazby ze živých, suchých i umělých květin. Dušičkové a vánoční zboží, balkónové květiny. Vazby z čehokoliv na objednávku.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Květinářství - květiny Stella Prodej: - květiny - zeleninová a květinová osiva - dárkové zboží. Zásilková služba: - dovoz květin po celé ČR. Prodejna: - Olomouc, Havlíčkova 3, tel.:774302779, 585225487.

Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové - ovoce, zelenina.