Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny

Výroba a prodej: - hrnkové rostliny - okrasné květiny - letničky

Květinářství Vespa, květinový servis. Prodej - čerstvé řezané květiny - hrnkové rostliny - aranžování - svatební kytice - výzdoba a doplňky interiérů, dekorace - rozvoz a doručování květin.

Květinářství, prodej: - řezané, hrnkové květiny - dárkové zboží - rozvoz květin

Hobbyart: -řezané a hrnkové květiny -hřbitovní věnce

Výroba a prodej: - osiva travní směsi - parkové - luční - pastevní - speciální.

Prodej: - semínka konopí.

Chráněná dílna. Výroba, prodej: - umělé, voskové a látkové květiny - velikonoční dekorace, vánoční dekorace - dušičkové květiny a věnce.

Prodej - dárkové zboží Prodej - vázané a živé květiny - aranžmá na domluvě svatby, smuteční hostiny

Služby, realizace: - výzdoba ze sušených a živých květin: -interiéry domácností, sály nebo restaurace - květinové dekorace - svatební kytice - kytice na promoci a jiná výročí. Prodej: - květiny - sušené, řezané - květinové vazby - ozdobné, vonné svíčky - bytové doplňky.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Práce: -vázání pohřebních věnců.