Pěkná kytka

Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květiny Jaroslava Lindová
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhnou každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová
Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Výroba a prodej: -sadba brambor, konzumní brambory, loupané brambory, balené brambory -osivo -sadba polních plodin.

Služby: -vazárna pohřební vazba,kytice. Správa městského hřbitova.

Maloobchodní prodej: -květiny,drobná keramika,hnojiva, zemina,květináče,obaly,svíčky,kalíšky, pohřební vazba,kytice.

Kavárna. Květinářství: - prodej květin.

Maloobchod, služby: -řezané květiny -dárkové zboží -dárkové, svatební, smuteční vazby včetně psaných stuh -velikonoční a vánoční dekorace -aranžmá z živých, suchých, umělých květů i do vlastních nádob od 01.03.2017 do 01.03.2037.

Maloobchod: -řezané květiny -hrnkové květiny. od 01.02.2014 do 31.01.2024

Prodej, maloobchod: -květiny řezané, hrnkové -hnojiva -zemina -semena, sadba -květináče -sezónní zboží dušičky, vánoční -keramika. Rozvoz zboží dle požadavku zákazníka (telefonická domluva).

Maloobchod, služby: -prodej květin -dekorace a aranžerské vazby -řezané a hrnkové květiny -vazba svatebních a smutečních kytic -dekorace a aranžérské vazby -NON-STOP rozvoz květin.

Květinářství Květa. Maloobchodní prodej: -květiny -umělé květiny -svatební kytice. Interiéry: -výzdoba k různým příležitostem.

Květinářství. Výroba: -pohřební vazba -gratulační kytice -svatební kytice -vavřínové věnce pro vítěze. Prodej: -venkovní sezónní květiny -hrnkové květiny -řezané květiny -umělé květiny -drobná keramika -hnojiva -zemina -květináče -obaly -svíčky -kalíšky -výrobky z proutí.

Výroba a barvení sušených rostlin.

Prodej: -hrnkové, řezané květiny. Prodej, vázání: -svatební, pohřební kytice -příležitostné aranže, věnce -suché aranžé a keramické obaly -vázy -dárkové kytice -dárkové misky -příležitostné vazby (vánoce, dušičky, velikonoce). Zprostředkování dodání květin v republice i do zahraničí přímému zájemci - zásilková služba. Nepřetržitý ...

Maloobchod, prodej: -řezané, suché květiny -velký výběr hrnkových květin -ozdobná keramika, dárkové předměty -proutěné zboží -originální zboží z Filipín. Služby: -vázání květin, suchá vazba -rozvoz, roznáška (roznos) květin.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny.

Maloobchod, e-shop: - komplety pro pěstování pokojových rostlin - hnojiva - zvlhčovače vzduchu - semena - osvětlení - konopná kosmetika - kuřácké potřeby - elektronická cigareta.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, služby: -zahradnictví-řezané a hrnkové květiny, okrasné dřeviny, floristické potřeby -smuteční a slavnostní vazby... Firma odborných služeb, dodavatel výpěstků a dalších výrobků pro zahradu i dům.

Maloobchod, prodej, vazby: -květiny.

Maloobchod, prodej, květinářství: -vazba věnců a kytic -květiny.

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

Zahradnictví, prodej, e-shop: - růže - osiva - hnojiva - květináče

Zahradnictví: - množení a pěstování rostlin - prodej květin - nabídky sadby zeleniny.