Umělci potřebují ke své práci malířské a výtvarné potřeby, jako jsou olejové barvy, akrylové barvy, akvarelové barvy, plátna, kaligrafické potřeby, tuše, grafické nástroje, malířské stojany, modelovací nástroje, pastely, tempery a další základní pomůcky.

DÁRKOVÉ ORIENTÁLNÍ ZBOŽÍ: -prodej dárkových a rukodělných předmětů, které Vás potěší a připomenou vůni Dálného Východu a Orientu. Do příjemného prostředí prodejny ORIENT (naproti Delvitě) Vás zvou Jana a Petr Bouzkovi.Dárky, které potěší, lze zakoupit již od Kč 50, -... Prodejní doba: -po-pá 9-12, 13.30-17.

Výroba, e-shop: -zdravotně nezávadných barev, laků a lepidel -balení zemin, rašelin, keramitů, hnojiv, krmiv.

Pobočka. Prodej, e-shop, internetový prodej: - dárkové předměty - aromaterapie - kuřacké potřeby - dřevořezby.

Výroba a prodej - barvy, laky a tuše pro dekorativní, výtvarné a kutilské účely

E-shop - materiály pro kreativní tvoření - předměty k dekorování - barvy, laky - výtvarné potřeby - dekorační doplňky - děrovačky - korálky.

RUČNÍ VÝROBA, PRODEJ: - dekorativní a umělecké sklo - skleněné figurky - vánoční ozdoby apod.

Maloobchod, prodej: - barvy, barev - laky, autolaky - lakýrnické barvy STANDOX, MULTIMIX - průmyslové barvy TIKKURILA - míchárna PRIMALEX - nátěrové hmoty - aplikační systémy - malířské a natěračské potřeby. Služby: - míchání a tónování různých druhů nátěrových hmot ve všech odstínech.

Maloobchod, prodej: -ratanové (rattanové) doplňky -dárkový porcelán -keramika -sklo dárkové -řezané květiny -hrnkové květiny -suchá vazba -umělé květiny a sušiny včetně aranžování. Služby: -luxusní balení dárků (dárky) -dárkové koše a balíčky -aranžování interiérů -poradenství v oblasti květin -zajištění veškeré výzdoby ke ...

Prodej - malířská plátka - malířské potřebyruční napínání pláten

Výroba a prodej originálních výrobků pro psaní a kreslení. 1) Křídník. Pomůcka, která zabraňuje při psaní a kreslení přímému kontaktu se školní čtyřhrannou křídou. Použitím se zmenšují reakce alergiků, astmatiků i atopiků na křídový prach. Zamezí znečišťování rukou a oblečení. Snižuje spotřebu křídy. I polámané kousky kříd je možné opět využít. ...

Galerie. Prodej: -originály obrazů (obrazy) -grafika -sochy -keramika -umělecké sklo. Pořádání: -vernisáže.