Využijte pronájem, výkup či prodej palet, europalet, čtvrtpalet, paletových ohrádek, přepravních beden, prokládek či paletových vík. Pro snadnější manipulaci si pronajměte paletový vysokozdvižný vozík.

Prodej, výkup: - europalety - dřevěné palety - palety, krovy, latě, prkna, ploty a pergoly - obalový materiál - fólie

Zakázková výroba - dřevěné transportní obaly, palety a klece

Prodej - řezivo Prodej - palety Prodej - mobilní oplocení do obory

Výkup a prodej palet, gitterboxů a plastových přepravek. Zajištění výroby, výměny a opravy palet.

Pilařská výroba Impregnace dřeva. Hoblování. Výroba: - veškerého stavebního řeziva - altány, pergoly - palety a přepravní bedny.

Pila, pilařská výroba: -stavební řezivo. Výroba: -palety. -dřevěné obaly. Truhlářství, výroba: -pergoly. -nábytek. Stavební práce: -sanační práce strojem Menzi Muck. -zpevnění hrází. -rekonstrukce rybníků.

Truhlářství, výroba: -dřevěná eurookna, dveře. -špaletová okna. -nábytek. Pila, pilařská výroba: -stavební řezivo. -výroba palet. -palivové dřevo.

Výroba, prodej, výkup: - palety.

Společnosti zabývající se komplexním paletovým servisem. Naše nabídka zcela pokryje Vaše všestranné požadavky v oblasti paletového hospodářství. Dřevěné obaly a palety, opravy a pronájem palet.

Truhlářství - výroba, prodej. Naše výrobky: - dřevěné a papírové nosiče lahví, láhev na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dvě a více lahví - vinařské kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné pro tepelné i mechanické zabezpečení vína při dopravě v láhvích nebo při zasílání, přepravě PŘEPRAVNÍ - ...

Dodávky speciálních dřevěných obalovin na zakázku: -palety -latě -bedny.

Hledáte dodavatele olejů, maziv či jiných provozních kapalin? Společnost DUKOR s.r.o. vznikla v roce 1994 a od rozšíření v roce 2004 se kromě nákupu a prodeje strojů a techniky zabývá také prodejem pohonných hmot, motorových a průmyslových olejů, maziv a dalších provozních kapalin, prodejem technických benzínů, ředidel a jiných chemických ...

Pila. Dřevovýroba. Sušení dřeva. Výroba: - jednorázové dřevěné palety.

Výroba, prodej, výkup, oprava: - palety, palet - použité palety Prodej palivového dřeva.

Dřevovýroba-výroba a prodej: - prodej suchého řeziva - výroba stavebního řeziva - výroba palet - prodej palubek

Zajišťujeme výkup a prodej EUR a standard palet. Provádíme mobilní výkup a závoz palet. Opravy palet. Provozovny: - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ areál nákladové části nádraží ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDEK MÍSTEK areál nádraží ČD, skladová část (naproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).

Výkup a prodej: -paleta EURO. Provozovna: -areál ČD -platba v hotovosti.

Výroba technických obalů: -krabice z vlnité lepenky -fixace do krabic -kufry a vložky do nich -balicí materiály -technické pěny -hlubokotažné výlisky -dřevěné obaly.

Výroba, exportní balení: -speciální dřevěné obaly - bedny -technické obaly, palety -přepravní podlahy. Prodej: -deskové materiály - překližky, OSB desky, dřevotřísky, laťovky, stavební řezivo, lepené hranoly...

Naše firma se zabývá výkupem palet EUR, STANDARD, ATYP..

-Výkup a prodej EUROpalet -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Dřevovýroba: -nákup a prodej dřeva, pilin, -prodej pneumatických hřebíkovaček a sponkovaček, páskovaných hřebíků. -výroba a prodej palivového a štípaného dřeva, řeziva, palet, beden, krovů -zakázkové montáže dřevěných obalů -sušení dřeva. Doprava: -přeprava rozměrných nákladů dřeva -souprava na přepravu paliva od 1 m.

Prodej a výkup: -palety EUR nové i použité -jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků -paletové přířezy pro výrobu euro- i jednorázových palet -řezivo -tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC -pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků. Zajistíme dodávku palet přímo k Vám.