Pro logistické i přepravní potřeby slouží papírové obaly a krabice. Jednodílné a klopové stěhovací krabice, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, minikrabice, vysekávané krabice či poštovní obálky jsou určeny jak pro lehčí, tak pro těžší předměty.

Výroba, prodej: -balící materiály -stretch film -schrink film kartonové obaly -papírové hrany -LDPE bublinková folie.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Obaly z vlnité lepenky, obchodní zastoupení.

Výroba na zakázku, velkoobchod, maloobchod, prodej: -výroba obalů z vlnité lepenky -výroba obalů z přesných výsekových raznic -tvarové výseky z kartonáže -proklady.

Výroba: -kartonáž -krabice na zakázku -proklady, přířezy -obaly z vlnité lepenky.

Výroba: -lehká kartonáž -krabice, krabičky -dekorativní obaly.

Prodej a výroba - papírové obaly - sáčky - kornouty

Prodej - obaly Prodej - kancelářská technika - etiketovací kleště Prodej - digitální váhy Prodej - počítače Tvorba - www stránky

-Knihařsko-kartonážní výroba (mimo přílohy č. 1 zákona č. 455/1991 Sb.) -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej