Pro logistické i přepravní potřeby slouží papírové obaly a krabice. Jednodílné a klopové stěhovací krabice, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, minikrabice, vysekávané krabice či poštovní obálky jsou určeny jak pro lehčí, tak pro těžší předměty.

do 31.12. 2017 Služby: -rychlý, kvalitní a cenově dostupný tisk -fotografie a reklamní grafika -materiál papír, sklo, látka, banner, malířské plátno Canvas, magnetky, dřevo, tapety. Výroba obalů z hladké i vlnité lepenky, plastu. WEBdesign, grafické práce.

Výroba, prodej: -obaly, krabice -kašírování -knihařské práce -vazby V1 až V8 -kalendáře, šanony -kašírování, perforace, děrování -grafické práce, sazba, skenování -digitální tisk Materiály: lepenka: -hladká, vlnitá (mikrovlna).

Kartonáž. Výroba, prodej, dodávka, distribuce krabic a proložek z třívrstvé a pětivrstvé lepenky. Nabízíme výrobu: -klopové krabice -tvarový výsek -víkové krabice -krátká dodací lhůta.

Průmyslové ochranné a přepravní balení pro automotive. Vyberte si z naší nabídky obalových materiálů, provedení i rozměry vyrobíme na míru: - obaly z kartonplastu a PP desek - ochranné tubusy - přesné výseky ochranné samolepicí fólie - výseky z pěnových materiálů - polystyrenové tvarovky a fixace - sáčky z bublinkové fólie - pěnové a ...

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.