Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých

Prodej, aplikace: - fólie na okna, na budovy - ochrana proti vloupání, tepelná a světelná ochrana - autofólie - bezpečnostní, ochrana proti světlu, tepelná a světelná ochrana - folie na karosérie - dekorační fólie.

Výroba, prodej: -obaly, krabice -kašírování -knihařské práce -vazby V1 až V8 -kalendáře, šanony -kašírování, perforace, děrování -grafické práce, sazba, skenování -digitální tisk Materiály: lepenka: -hladká, vlnitá (mikrovlna).

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Obchod, prodej: -samolepící fólie, papíry, etikety (laser copy) -samolepících pásek pro průmyslové, zdravotnické a spotřební použití -fólie k ražbě za tepla -řezací nože a nástroje -sítotiskový materiál, emulze, chemikálie -ekologické barvy vodou ředitelné, mořidla, tuše, laky pro sítotisk, reklamní činnost a ...

datum zániku: 27.5.2013 Výroba, prodej: -dárkové bedničky, bedna, kazety na láhve, víno, čaj -přepravní box, stojan, nosič, kazeta -pergoly, altánky, altánek

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Kartonáž. Výroba, prodej, dodávka, distribuce krabic a proložek z třívrstvé a pětivrstvé lepenky. Nabízíme výrobu: -klopové krabice -tvarový výsek -víkové krabice -krátká dodací lhůta.

Pelet servis, s.r.o.se specializuje na: -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Průmyslové ochranné a přepravní balení pro automotive. Vyberte si z naší nabídky obalových materiálů, provedení i rozměry vyrobíme na míru: - obaly z kartonplastu a PP desek - ochranné tubusy - přesné výseky ochranné samolepicí fólie - výseky z pěnových materiálů - polystyrenové tvarovky a fixace - sáčky z bublinkové fólie - pěnové a ...

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček)

Výroba, prodej: -dřevěné palety -stavební řeziva -střešní vazby -střešní latě.

Velkoobchod, dodávky, rozvoz k zákazníkům. Obalové materiály: -HDPE a LDPE tašky -pytle na odpad -mikrotenové sáčky do odpadkových košů -fólie fixační a potravinové, ALOBAL, malířská fólie -lepící pásky -jednorázový plastový GASTRO sortiment (poháry, kelímky, misky, talíře, tácky...) -pokladní pásky a etikety. Úklidový servis: ...

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Plastikářská výroba: -zpracování plastů formou vstřikování, vstřikovací lisy -vodoinstalační materiál z plastu pro rozvod teplé, studené vody (termoplast) -fitinky (tvarovky), trubky -další výlisky (výlisek) z plastů PP*, PE*, PS* (polypropylen, polyetylen) -plastové hračky, hračka.

vedeno již na s.r.o. Palety EUR nové i použité - jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků - paletové přířezy pro výrobu euro - i jednorázových palet - řezivo - tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC - pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků.

Výroba, prodej: -plastové palety -plastové sudy -komponenty -automobilový průmysl.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb