Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - obalové materiály: - PE fólie, stretch fólie, bublinkové fólie, PO fólie, vázací pásky, lepicí pásky, pěnový PE, kartonáž. Dodávky: - balicí stroje: - ovinovací, páskovací, zalepovací, fóliovací, svářecí - balicí linky Antikorozní obalové materiály.

Obalový materiál prodej a dovoz. Máme pro Vás. - pytle papírové, jutové, odpadové, protipovodňové - plachty - výstražné a lepicí pásky - papír, utěrky, ubrousky, toaletní.

Výroba: - papír a komplexy z papíru pro obalové účely

Výroba a dodávky: - velkoobjemové balení - kartonové obaly - plastové obaly - kartony - kartonové obaly - plastové palety - vratné systémy balení - tray pak - sleeve pak.

Maloobchod, velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní rukavice jednorázové, neprožíznutelné, proti mrazu, atd - jednorázové zástěry, rukánvíky, kuchařské čepice Velkoobchod - jednorázové nádobí, obaly pro restaurace, fastfoody, občerstvení, catering E-shop - obaly pro gastronomii - ochranné pracovní pomůcky ...

Dodávka - plastové láhve, kanystry, tuby - lahvové uzávěry a záklopky - kosmetické obaly - kosmetické kelímky - plastové dózy, kelímky - smrštitelné etikety - pojistné garanční kroužky

Nabízíme výrobu a prodej průhledných i barevných obalů na potraviny a cukrovinky.

Výroba, prodej: - stroje pro balení do průtažné folie - stroje pro balení do smršťovací folie - ruční akumulátorové páskovací strojky, páskovací poloautomaty, automaty pro páskování palet Prodej: - balící a obalové materiály - vázací pásky (PP, PET, PES, ocelové) - kovové a plastové spony - papírové kartony a hrany - ...

Prodej, montáž: - bezpečnostní fólie - protisluneční fólie - termoizolační fólie - autofólie - reklamní fólie

Nabízíme široký sortiment, internetový obchod pro Vaši kancelář, firmu, školu či úřad. Zajišťujeme kompletní dodávky kancelářských potřeb, papíry všeho druhu, obalový materiál, občerstvení a hygienické potřeby, rozvoz zboží zdarma.

Zajišťujeme výkup a prodej EUR a standard palet. Provádíme mobilní výkup a závoz palet. Opravy palet. Provozovny: - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ areál nákladové části nádraží ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDEK MÍSTEK areál nádraží ČD, skladová část (naproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba strojů a zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu

Výroba: -PE a PP sáčka: -nejrůznější tvary -různé velikosti s potiskem i bez potisku -odnosné tašky -potravinářské fólie -potravinářské přířezy -pytle na odpad.

Výroba a prodej, velkoobchod, dodávka, distribuce: - obalové prostředky - balicí materiály

Velkoobchod a maloobchod s papírnickým zbožím

Zabýváme se dovozem dánských designových poštovních schránek MEFA, jedničky na dánském trhu. Hledáme partnery pro navázaní ochodní spolupráce, více informací na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz nebo 235 300 817.

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Velkoobchod obaly a pomocným materiálem pro obchod: -papír, fólie, sáčky, tašky (včetně potisku) -tácky, krabice, stuhy, cukrářské potřeby -sklo -kelímky, papírové a plastové nádobí a příbory k jednorázovému použití, hygienické zboží -etiketovací kleště, etikety, pokladní kotouče, zavírače -další pomocný ...

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Firma se zabývá dovozem a zastoupením obalových materiálů pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Sortiment: - obalové sklo - plastové a hliníkové uzávěry - fólie a papírové skládačky.

Velkoobchod, prodej: - vína, široký sortiment vín: - odrůdová - jakostní, s přívlastkem - doplňkový sortiment: - obaly na vína: - papírové nebo kartonové obaly - papírové nebo jutové tašky - dřevěné nosiče - dárkové dřevěné kufříky nebo bedýnky. Grafický návrh, výroba: - víno jako dárkový a propagační ...