Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - samolepící etikety Prodej - výpočetní technika (notebooky, stolní počítače, netbooky, tiskárny, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba a zpracování - www stránky

Velkoobchod - igelitové tašky s potiskem Velkoobchod - kalendáře - diáře - PF - adresáře - výplatnice - tabelační papír Internetový obchod - hrací karty, pexesa - adresáře, diáře, kalendáře Velkoobchod - brousící prostředky (papíry a plátna, flex kotouče, brousící kotouče, ...

Prodej, dodávka, servis technologie, poradenství, reklamní servis: -materiály a zařízení na výrobu reklamy -samolepící fólie -aplikační pásky -deskové materiály -materiály pro digitální tisk -laminovací materiály -materiály pro sítotisk a ofsetový tisk -materiály pro GERBER EDGE technologii.

Prodej kancelářských a školních potřeb. Nabídka školních aktovek, batohů, penálů, per, sešitů a další

Maloobchod. Prodej: -papír do kopírek, tiskáren počítačů, faxů -školní potřeby -kancelářské potřeby -pohlednice, přání -kalendáře, diáře -kalkulačky CASIO -databanky, elektronické diáře CASIO -kelímky, sáčky -toaletní papír, ubrousky -specielní popisovače EDDING -tiskopisy -poštovní známky -státní vlajky. Regionální ...

Maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby

Prodej, e-shop: -filtrační sáčky do vysavače. -náhradní díly spotřebiče zn. ETA -náhradní díly spotřebiče zn. MORA -náhradní díly na vysavače zn. Aqua Vac -náhradní díly Remoska -topná tělesa do elektrospotřebičů.

Maloobchod: - papír - hračky - sport.

Prodej škoních potřeb, batohů, penálů, omalovánek, knih, hraček, kancelářských potřeb, psacích potřeb..

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - malířské potřeby

Prodej: -textil -papír -drogerie.

Výroba: - potištěné kartonážní výrobky - dortové krabice, pizza krabice -podložky pod dorty, obaly na hranolky - svatební košíčky. Výroba: - papírové tácky, talíře a misky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -obalové materiály. -sáčky, fólie, kelímky. -hliníkové podnosy. -ubrousky, rozetky. -lampióny, konfety. -kancelářské potřeby. -hygienické potřeby: -papírové ručníky. -jednorázové rukavice, pokrývky hlavy.

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Výroba, prodej, e-shop: - přání ruční výroby.

Výroba, prodej: - toaletní papír.

Velkoobchod, prodej, dodávka: -papírenský sortiment: -přání, pohlednice, samolepky, -kancelářské potřeby.

Výroba standardních i nestandardních obálek a tašek, potisk obálek a tašek, bublinkové obálky.

Zastoupení fy. PEYER Graphic GmbH, prodej potahových a předsádkových papírů a jiných materiálů pro výrobu knih. (např Surbalin, Peyprint, Peytan, Peydur a plátna Duchesse, Princesse, Comtesse apod.)