Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Maloobchod, prodej: - potřeby pro domácnost a zahradu - dekorace, umělé květiny - zahrádkářské potřeby .

E-SHOP PNEUMATIK Velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatik. Prodej pneumatik za nejlepší ceny. Levné letní pneu skladem. Pneumatiky prodej Prodej pneu Levne pneu Nejlevnejsi pneu cz Letni pneu

Společnost Jiří Veverka se zabývá prodejem nových i použitých Alu a plechových disků, pneumatik a příslušenství na e-shopu primadisky.cz. Prodej, e-shop: - nové i použité Alu disky - nové i použité plechové disky - zimní i letní pneumatiky - příslušenství (bezpečnostní matky a šrouby, matice, poklice, ventily) - dojezdová kola. Sídlíme ...

Pneuservis, oprava, servis: - pneumatiky na osobní, dodávkové, užitkové, nákladní automobily.

Výroba, prodej: - pryžová těsnění.

Gumárenská, plastikářská výroba: - extruze profilových těsnění z kompaktní i lehčené pryže, PVC, TPE, LDPE, HDPE a ABS materiálů Zpracování: -konfekce: sekání na přesné délky, řezání po úhlem, vulkanizace rohů a koncovek, lepení, vysekávání, flokování a mnoho dalších Pronájem: -nemovitosti -nebytové prostory.

Výroba: -hydraulické systémy a komponenty pro automobilový průmysl -hydraulické součástky pro průmyslovou a zemědělskou techniku. Montáž: -hydraulické hadice, trubkohadice, ohýbané trubky

Autoservis a pneuservis VEHAR service s.r.. provádí: - přezutí a vyvážení kol - montáž tažných zařízení - huštění pneumatik speciálním inertním plynem Secur pneus - zpětný odběr upotřebených pneu - likvidace pneumatik - kontrola a výměna brzdových destiček - výměna tlumičů, výfuků - test a výměna baterií - výměna olejů a ...

DOMEAplast s.r.o. produkuje: - výrobky z plastů, převážně pro domácnost - tampoprint - reklamní potisk - sítotisk - AROMAVISAČKY- voňavá reklama - zakázkové ruční montáže a balení výrobků - chráněná dílna - náhradní plnění.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - dárkové zboží - hračky - domácí potřeby - kancelářské a školní potřeby - keramické zboží - kosmetika - deky, polštáře - bižuterie.

Autobazar, služby. -odtahovka -vrakoviště v Lažínkách -specializace výhradně na značku Peugeot a Citroen -dovoz ojetých vozů, auta převážně značek Peugeot a Citroen -použité autodíly -nové autodíly.

Služby: -autoservis -pneuservis -karosárna -autolakovna -náhradní vozidla.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Potřebujete udělat na Vašem voze diagnostiku či nové pneumatiky? Obraťte se na nás! Naše společnost nabízí kompletní pneuservis - osobní, moto, nákladní, laserová geometrie s tiskárnou, autoservis - výměna olejových náplní, brzdových destiček, kotoučů, tlumičů, výfuků. Oprava předních náprav se seřízením. Plnění a opravy klimatizace. Prodej ...

Autosalón - prodej nových vozů. Autoservis vozů značek MITSUBISHI, SUBARU, OPEL, SUZUKI. Pneuservis + prodej disků i pneumatik. Emise zážehových motorů. Leasing, úvěr, pojištění vozů. Výkup a prodej vozů MISTUBISHI, SUBARU, OPEL. Komisní prodej vozů.

Výroba: - plastové bazény - žumpy - jezírka, vodoměrné šachtice - poklopy na studny - zastřešení bazénů (polykarbonátové kryty). Prodej bazénové a jezírkové technologie.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, opravy, servis, prodej: -automobilová autoskla, autobusová skla všech typů včetně příslušenství -AUTOSKLO-osobní a nákladní automobily. Prodej, montáž: -střešní okna. Oprava: -praskliny na automobilových sklech. Tónování skel. Protisluneční a bezpečnostní fólie (instalace, montáž, ...

Činnost: - zpracování termoplastů i termosetů - vstřikování, lisování a vyfukování plastů Výroba: - technické plastové výrobky - spotřební výrobky (kbelíky, lopatky, obaly na CD...)

Servis, opravy, prodej: - náhradní díly se zaměřením na nakladače FUCHS, motory Deutz a Perkins. Prodej: - rotátory Archimedes - generátory a magnety - plné pneu - lisy a nůžky Taurus.

Výroba a prodej, velkoobchod, maloobchod: - kompletní tvarovatelné plynové hadice z nerez oceli pro připojení plynových spotřebičů v domácnostech ve světlostech DN 15 až DN 50 - připojovací plynové hadice FLEXIGAS pro připojení spotřebičů ve světlostech DN 8 a DN 13 mm - připojovací flexi hadice (flexo hadice, flexibilní ...

Nákup a prodej osobních a užitkových automobilů značky RENAULT. Servis RENAULT: - karosářské práce - mechanické a diagnostické práce - pneuservis: - všechny značky vozidel - klimatizace: - všechny značky vozidel - laserová geometrie: - všechny značky vozidel. Prodej: - pneu (osobní, užitkové vozy).

Práce, zpracování: - guma (gumy), gumárenské směsi - lisovna technické pryže

Maloobchod a velkoobchod - pneumatiky - diskyprodej - protektory Pneuservis - osobní i nákladní vozidla a agro stroje zemědělské - pneuservisní práce na nejmodernějších strojích - digitální vyvažovací technika - opravy osobních, nákladních a zemědělských pneumatik a duší - huštění ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - hadice - pryžové výrobky.