V domácnosti i při sportu lidé využívají mnoho vybavení, jako umělohmotný nábytek, bazény, kuchyňské pomůcky a nádobí, elektroniku, dekorační předměty, sportovní doplňky a náčiní, úklidové prostředky, hračky pro děti, zahradní nářadí a další předměty.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství - elektrické spotřebiče

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Prodej: - víceúčelových nádoby - plastové nádobí s vodotěsným a vzduchotěsným uzávěrem - plastové kuchyňské pomůcky.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby.

Prodej drobných potřeb z plastů do domácnosti a kojeneckého zboží značek COMOX a FARLIN. Prodej: -dudlíky -kousátka dětská -hrníčky (hrníčky s brčkem) -kojenecké lahve -knížky do vody -prsní odsávačky mléka -termoobaly na lahve -kartáčky na zoubky -teploměr do vody

Distribuční středisko: Prodej: -plastové nádobí. -kuchyňské nádobí. -plastové dózy na potraviny. -silikonové formy na pečení.

Výroba, dodávka a montáž -zimní zahrady -plastová okna a dveře -fasádní systémy -prosklené stěny. Sídlo firmy: -U lip 197 511 01 Turnov Tel./fax: 481312810.

Fóliové bazény, rekonstrukce bazénů, výroba z plastů. Výřivky, Swim spa, vybavení bazénů.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Výroba plastových výlisků pro potravinářský, automotive, farmaceutický, nábytkářský průmysl (lisy 40-1500 tun): - přepravky na láhve, ovoce, zeleninu, maso, pečivo - technické výlisky - lisovací formy (vlastní nástrojárna).

Velkoobchod, e-shop: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahradnické potřeby - koupelnové doplňky.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Parapan® je dokonalý, oboustranně vysoce lesklý materiál, zvláště vhodný je pro kuchyňská dvířka, obklady stěn, koupelnový nábytek a ostatní použití v nábytkovém designu.

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

MAGNET 3PAGEN nabízí: - Promyšlené! Praktické! Příznivé ceny! - Potřeby pro domácnost a zahradu. - Krásné nápady na dekorace. - Dárky a další spotřební sortiment.

Prodej, e-shop: - železářství - domácí potřeby.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Výroba: - plastových dílců vstřikováním - plastové ucpávky, záslepky, zátky, kluzáky, stavěcí šrouby a další dílce, které se používají ve výrobě školního, kovového a zahradního nábytku - doplňkovými výrobky jsou plastové nazouvací (obouvací) lžíce, plastové kladky, cívky.

Lisování termoplastů, termoplasty. Výroba: -výlisky z plastické hmoty -do gramáže 250 g.

Výroba, export, velkoobchod, prodej: -plastové profily EVERWOOD (věčné dřevo) vysoce odolné vůči vodě, soli a povětrnostním podmínkám -lisování (vytlačování) plastových profilů. Široké použití jako náhrada tvrdého dřeva: -vnější a vnitřní obložení budovy, domky, chaty, stánky -fasády - možnost zateplení, sklepy, ...

Nabízíme odpadkové koše plastové, nerezové s popelníkem, stojany na kola i pytle a odpadkové pytle 120 l. Dopravné v ČR zdarma.