V domácnosti i při sportu lidé využívají mnoho vybavení, jako umělohmotný nábytek, bazény, kuchyňské pomůcky a nádobí, elektroniku, dekorační předměty, sportovní doplňky a náčiní, úklidové prostředky, hračky pro děti, zahradní nářadí a další předměty.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby.

Výroba: -plastové výrobky. Pronájem: -vlastní nemovitosti -stavební stroje. Středisko: -Bohuslavice nad Vláří 65 tel.:577341025.

Maloobchod, prodej: -vyrobky z plastických a gumových hmot firem Fatra, Gumotex, Stapak aj. Zásilkový prodej, velkoobchod: -bandáže pro sadrokartony -armovací tkaniny pro fasády -doplňkový materiál pro suchou výstavbu.

Prodej: -drogerie, -domácí potřeby.

Výroba produktů z plastů pro konečnou spotřebu. - výroba plastových součástek a dílů

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - domácí potřeby.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Přímý prodej plastových výrobků firmy Tupperware. Nádoby do: -lednice -mrazáku -mikrovlné trouby.

Velkoobchod: - domácí potřeby - žehlící prkna - plastové výrobky do domácnosti - drátěný program.

Sortiment: - obaly z materiálu PP, PE - předlisky (preformy) z materiálu PP, PE Obaly, lahve a přepravky pro: -potravinářský průmysl (láhve na kečup, hořčici, čokoládu a jiné pochutiny) -kosmetický a chemický průmysl včetně kanystrů -přepravky na pečivo, lahůdky, maso, cukroví, ovoce a zeleninu, klece na ...

Distributor, prodej: - sáčky a pytle na odpad - drobné domácí potřeby - koupelnové potřeby

Výroba: - plasty - plastové výrobky.

Zásilkový obchod, e-shop. Prodej: -spotřební zboží -telemarketing -TV* shop.

Domácí a kuchyňské potřeby, eshop. Prodej, maloobchod: -plastový nábytek -domácí potřeby -hračky -truhlíky, květináče, konve -grily, slunečníky, bazény.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej: -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodej a výroba: -technické výrobky všeobecného použití -plastové hadice-izolační, potravinářské, zahradní, smršťovací -těsnící profily na bázi silikonu -granuláty PVC* a PP** -výrobky pro nábytkářský průmysl -plastové nábytkové hrany -roletové soupravy -kuchyňské doplňky -elektroinstalační systémy -lišty, bytová instalace, ...

Velkoobchod a maloobchod: - vybavení domácnosti - dveře, podlahy, obklady/dlažby - ventilace, odpad, plastový program - stavební lišty, obkladové a soklové lišty - koupelny-WC-sanita aj.

Prodej - identifikační karty Výroba - plastové výrobky vizitky, karty, kalendáře Reklamní agentura