Výroba a prodej pneumatik a duší pro motocykly, automobily, nákladní vozidla, pracovní stroje nebo jízdní kola a další dopravní či jiné prostředky nabízí bohatou nabídku různých variant, rozměrů a určení. Neváhejte využít i početnou nabídku pneuservisů.

Prodej - náhradní díly ATE, BENDIX A JURID, VALEO Prodej - pneumatiky - ocelové a ALU disky Výměna - autoskla Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - opravy motorů, převodových skříní, náprav a brzd - výměna řemenů - příprava na STK a EMISE Pneuservis - přezutí ...

Prodej, oprava, servis automobilů: -karosářské práce -mechanické opravy -geometrie -měření emisí -pneuservis, montáž, vyvažování.

Prodej - náhradní díly na automobily Prodej - pneumatiky Zajištění - STKměření emisí

Služby: -mechanické a klempířské opravy osobních a dodávkových automobilů -diagnostický počítač pro vozy všech značek -opravy vstřikovacích čerpadel všech značek -pneuservis a prodej pneu -opravy klimatizací, plnění, čištění -zajištění STK a ME včetně přípravy -garanční prohlídky vozidel -prodej a montáž tažných zařízení ...

Prodej - pneumatiky Autoservis Pneuservis Individuální logistika Nákladní doprava Prodej, pronájem - paletové vozíky s váhou - vysokozdvižné vozíky - ručně vedené elektrické vozíkyprodej - náhradní díly na vozíky Prodej, pronájem, servis - paletové regály STOW

Bazar: - automobily - pneumatiky - disky - doplňky - autostany Prodej - offroadové doplňky - pevnostní nárazníky - expediční zahrádky - podvozkové komponenty Prodej - klimatizace Kompletní servis - klimatizace Přestavby - lehké dodávky Přestavby - osobní automobily - offroad ...

Pneuservis naší společnosti poskytuje široký sortiment služeb v oblasti pneumatik pro osobní, dodávkové a nákladní vozy. Je vybaven moderními, přesnými a pravidelně servisovanými stroji a zařízením, které spolu s dlouholetou praxí a vysokou odborností personálu zaručují vysokou kvalitu služeb a minimální časové nároky.

Autodíly-autodoprava-hospodářské potřeby: -nákladní autodoprava -prodej náhradních dílů na automobily, pneumatik -prodej hospodářských potřeb.

Maloobchod, prodej: -autobaterie do všech typů vozidel -autopříslušenství -brzdové příslušenství, oleje, filtry, světlomety, žárovky, doplňky, autorádia -střešní nosiče -tažná zařízení -pneumatiky -oleje a aditiva -autokosmetika -akrylátové barvy ve spreji -náhradní díly na většinu typů automobilů. Služby: ...

Autoservis: -opravy vozidel včetně motorů a převodovek -zajištění STK, emisní kontroly -provádění diagnostiky, karosářských prací -provoz pneuservisu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Služby-řemeslo: -autoopravy, autoservis -všechny vozy osobní a užitkové -karosářské práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autopříslušenství -akumulátory a autobaterie -oleje -Mobil oil -kapaliny -autokosmetika.

Maloobchod, velkoobchod: -pneumatiky nové i protektorované -autorizovaný prodej BRIDGESTONE, FIRESTONE, BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN. -Plnogumy SOLIDEAL Služby: -protektorování -lisování plnogum -klimatizace-čištění a plnění -digitální laserová geometrie -rychloservis -výměna destiček, kotoučů, tlumičů, olejů, čepů, ...

Služby: -pneuservis -auto, moto. Maloobchod, prodej: -nové pneumatiky všech značek -výfuky na všechny typy automobilů.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -gumárenské výrobky.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Služby: -pneuservis -prodej pneumatik, disků.

Pneuservis: -prodej -pneumatiky -ocelové a hliníkové disky -lepení duší a pneumatik -vyvažování nákladních a užitkových pneu -přezouvání pneu všech vozidel -kompletní servis pneu na všechny typy vozidel -prořezávání pneumatik pro nákladní automobily -zajištění protektorování všech typů pneu.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Pneuservis: -prodej, výměna a montáž pneumatik. Autoservis.

PNEU-CAR-SERVIS Služby: -demontáž a montáž kol osobních automobilů a vozů AVIA -vyvažování kol -opravy duší a bezdušových pneumatik -příjem ojetých pneumatik na protektorování -huštění pneumatik dusíkem -monitorové vyvažování -prodej pneumatik všech značek.

Prodej a servis zemědělské techniky. Autorizovaný prodejce JCB zemědělských strojů. Další prodejní značky: FELLA, KRONE, RAUCH, ARCUSIN, FLIEGL. Prodej zemědělských pneumatik na traktory, manipulátory, sklízecí mlátičky, řezačky, stroje ŽV. Čištění a doplňování klimatizace u strojů a vozidel.