Saar Gummi Czech s.r.o.

Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

Prodej - pneumatiky Autoservis Pneuservis Individuální logistika Nákladní doprava Prodej, pronájem - paletové vozíky s váhou - vysokozdvižné vozíky - ručně vedené elektrické vozíkyprodej - náhradní díly na vozíky Prodej, pronájem, servis - paletové regály STOW

Bazar: - automobily - pneumatiky - disky - doplňky - autostany Prodej - offroadové doplňky - pevnostní nárazníky - expediční zahrádky - podvozkové komponenty Prodej - klimatizace Kompletní servis - klimatizace Přestavby - lehké dodávky Přestavby - osobní automobily - offroad ...

Pneuservis naší společnosti poskytuje široký sortiment služeb v oblasti pneumatik pro osobní, dodávkové a nákladní vozy. Je vybaven moderními, přesnými a pravidelně servisovanými stroji a zařízením, které spolu s dlouholetou praxí a vysokou odborností personálu zaručují vysokou kvalitu služeb a minimální časové nároky.

Autodíly-autodoprava-hospodářské potřeby: -nákladní autodoprava -prodej náhradních dílů na automobily, pneumatik -prodej hospodářských potřeb.

Maloobchod, prodej: -autobaterie do všech typů vozidel -autopříslušenství -brzdové příslušenství, oleje, filtry, světlomety, žárovky, doplňky, autorádia -střešní nosiče -tažná zařízení -pneumatiky -oleje a aditiva -autokosmetika -akrylátové barvy ve spreji -náhradní díly na většinu typů automobilů. Služby: ...

Autoservis: -opravy vozidel včetně motorů a převodovek -zajištění STK, emisní kontroly -provádění diagnostiky, karosářských prací -provoz pneuservisu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Služby-řemeslo: -autoopravy, autoservis -všechny vozy osobní a užitkové -karosářské práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autopříslušenství -akumulátory a autobaterie -oleje -Mobil oil -kapaliny -autokosmetika.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Maloobchod, velkoobchod: -pneumatiky nové i protektorované -autorizovaný prodej BRIDGESTONE, FIRESTONE, BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN. -Plnogumy SOLIDEAL Služby: -protektorování -lisování plnogum -klimatizace-čištění a plnění -digitální laserová geometrie -rychloservis -výměna destiček, kotoučů, tlumičů, olejů, čepů, ...

Služby: -pneuservis -auto, moto. Maloobchod, prodej: -nové pneumatiky všech značek -výfuky na všechny typy automobilů.

Prodej, montáž: -žaluzie horizontální a vertikální -rolety předokenní a textilní -těsnění oken a dveří -drážkové silikonové -lamelové dveře -plastové -koženkové.

Velkoobchod: Hadice -flexibilní vzduchové potrubí -oplétané hadice -PU hadice -spirálové hadice Prodej, servis, půjčovna: Stavební nářadí -hoblíky -vrtačky -brusky -opalovací pistole -pily -vrtací kladiva -hoblovky -kompresory -svářecí technika Stavební mechanizace -vibrační pěchy, desky, válce ...

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -gumárenské výrobky.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Závod Gumárna je tradiční výrobce stěrací a technické pryže. Slouží nejen pro vlastní výrobu, ale řeší i výrobu na zakázku. Svým zákazníkům nabízí kompletní služby, včetně vývoje nových výrobků, konstrukce a výroby lisovacích nástrojů, vývoje a výroby gumárenských směsí.

Služby: -renovace dveří -prosklívání v kazetovém provedení -velký výběr ozdobných lišt, mřížek, klik a kování -montáž polypropylénového těsnění do dveří -snížení průniku hluku, chladu, prachu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Velkoobchod: -umělé květiny -dekorativní květiny -latexové květiny -umělé stromky -květiny na háčkování.

Služby: -pneuservis -prodej pneumatik, disků.

Pneuservis: -prodej -pneumatiky -ocelové a hliníkové disky -lepení duší a pneumatik -vyvažování nákladních a užitkových pneu -přezouvání pneu všech vozidel -kompletní servis pneu na všechny typy vozidel -prořezávání pneumatik pro nákladní automobily -zajištění protektorování všech typů pneu.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.