Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Prodej: -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - domácí potřeby - textlní galanterie

Pneuservis. Poradenství, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatiky: -BARUM, BRIDGESTONE, KLEBER, MATADOR, MICHELIN, KORMORAN, BF GOODRICH, PIRELLI, FIRESTONE -osobní, užitkové, nákladní, traktorové, zemědělské -protektory. Likvidace starých pneumatik.

Plastikářská výroba: -zpracování plastů formou vstřikování, vstřikovací lisy -vodoinstalační materiál z plastu pro rozvod teplé, studené vody (termoplast) -fitinky (tvarovky), trubky -další výlisky (výlisek) z plastů PP*, PE*, PS* (polypropylen, polyetylen) -plastové hračky, hračka.