Saar Gummi Czech s.r.o.

Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Autoservis: - Mechanické a klempířské práce na vozech Škoda, Renault, Peugeot, Citroën a dalších evropských značkách - Smluvní opravy - Příprava na STK, zprostředkování STK - Emise - Prodej náhradních dílů - Vyřizování pojistných událostí po havárii - Krátké dodací lhůty.

Výroba: - autotěsnění pro veterány - průmyslová těsnění - atypické těsnění. Dodáváme po ČR i do zahraničí.

Prodej letních, zimních a nákladních pneumatik. Nabídka služeb pneuservisu.

Prodej autodoplňků a autopříslušenství. Autoservis: - opravy a údržba automobilů.

Doprava. Spedice. Zasilatelství. Přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Vytěžování: -vozidel-vozidla. Vyřizování: -celní formality, deklarace. Doprava: -kamiony-kamionová -AVIA -dodávková Prodej pneumatik.

Přezouváme a vyvažujeme kola do 30´´, včetně dojezdových technologií Run flat, SSR, DSST, PAX, závodních slicků a motocyklů. Bezkontaktní přezouvání na automatu QUADRIGA, laserová diagnostika pneumatik. Vlastníme unikátní číslicově řízený stroj na profesionální opravy zdeformovaných alu disků. Prodej pneumatik a alu disků. Na Vaše přání nahustíme ...

Prodej: - víceúčelových nádoby - plastové nádobí s vodotěsným a vzduchotěsným uzávěrem - plastové kuchyňské pomůcky.

Nabízíme: - prodej nových a starých pneu - opravy veškerých průrazů - bežný servis na počkání - opravy AL disků - huštění pneu dusíkem - rychloservis.

Prodej a opravy pneumatik a ocelovách disků. Provádění servisu osobních a dodávkových vozidel..

MOTOCYKLY/AUTOMOBILY - servis-prodej, náhradní díly, pneuservis, půjčovna PRODEJNA, MOTOBAZAR - přilby, motooblečení, výfuky, oleje, filtry, ostatní technika PNEUMATIKY AUTO-MOTO-ATV - prodejna, pneuservis, e-shop - super ceny pneu, maloobchod-velkoobchod DUCATI/MOTO GUZZI INTEPENDENT - přestavby a úpravy, tuning, diagnostika, ...

Klínové řemeny: - XPA - XPB - XPZ. Filtry: - vzduchové sací - olejové - olejové separátory - filtry pro úpravu stlačeného vzduchu - pro separaci oleje z kondenzátoru. Ventily: - MPVL – HOERBIGER ventily minimálního tlaku - BÜRKERT elektromagnetické ventily - HAKG - HOERBIGER sací regulátory. Hřídelové ...

Prodej a montáž: - těsnící a izolační materiály do pracovních a dilatačních spár betonových konstrukcí. Dodávka: - příslušenství monolitické betonáže - sanační malty pro opravu betonových konstrukcí - krystalizační nátěry - těsnění spar bentonitovými bobtnavými pásky - těsnění spar pomocí injektážních - hadiček a PVC-pásů ...

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Náhradní díly, autodoplňky: -kolové šrouby a matice -pojistné šrouby -znaky kol -skryté chromové ventilky -ráfky ocel i alu. Pneumatiky letní i zimní pro: -osobní automobily -lehké nákladní automobily -vozy Off-road Pneumatiky zimní.

Výroba, poradenství, školení, kurzy: -protipožárních produktů a systémů.

Auto servis. Služby: - servis automobilů všech značek (Evropa, USA i Asie) - pneuservis a prodej pneu - prodej litých i plechových ráfků (osobní, offroad a dodávky) - výměny olejů a provozních kapalin - opravy a výměna podvozkových dílu - výměny tlumičů, kloubů, silenbloků geometrie - výměna a opravy výfuků - ...

Pneuservis. Činnost: - prodej pneumatik a disků - prodej sněhových řetězů - přezouvání osobních vozidel - přezouvání lehkých nákladních vozidel - vyvažování kol - opravy pneumatik - opravy disků.

Prodej, maloobchod: -pneumatiky Pneuservis.

Prodej a servis nových i použitých pneumatik všech značek na osobní, dodávkové, SUV a off-road vozy. Nabízíme i opravy hliníkových disků.

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Mechanické ucpávky: - mechanické ucpávky jednoduché - mechanické ucpávky dvojité vyvážené - mechanické ucpávky pro míchadla a reaktory - speciální. Rotační přívody. Spojky: - flexibilní spojky - elastické spojky - super elastické spojky - samomazné zubové spojky - zubové spojky - pevné spojky - speciální spojky na ...

MAKO CAR s.r.o. nabízí výhradně produkty renomovaných světových firem. Moderní technické zázemí, široká nabídka za velmi výhodné ceny a profesionální tým jsou zárukou naprosté spokojenosti každého motoristy.

Opravy a údržba motorových vozidel. Prodej, montáž pneumatik Kontrola a seřízení geometrie Výměny olejů.