Saar Gummi Czech s.r.o.

Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Nákladní a osobní pneuservis, protektorování nákladních pneumatik, mobilní servis nákladních pneumatik, prodej litých a ocelových disků, monitoring nákladních pneumatik pro dopravní firmy, velkoobchodní prodej pneumatik, autorizovaný Michelin-partner pro ČR.

Bazar, autobazar: - tahače, nákladní automobily, návěsy a přívěsy - pneuservis - prodej pneu, nádrží Provozovna Nové Strašecí: Mšecká 967 tel.: 313 572 425, 602 106 628 truck@losl.cz Autorizovaný dealer firmy KIA MOTORS: - prodej nové osobní a užitkové automobily.

Autorizovaný distributor. Velkoobchod, maloobchod: - oleje a maziva SHELL - pneumatiky DUNLOP, PNEUMANT - filtry MANN FILTER - svíčky, řemeny, akumulátory, kotouče, destičky, stěrače BOSCH - autorádia BLAUPUNKT - motocykly.

Výroba, prodej: - těsnění - těsnící materiály - těsnění pro automobily.

Prodej: - tlakové hadice a příslušenství pro hydrauliku - O kroužky, manžety, stírací kroužky, Cu kroužky - ložiska a řemeny - gufera

Pravidelné servisní prohlídky, servis klimatizace, montáž tažného zařízení, montáž zabezpečení vozidel CONSTRUKT Karosářské práce.Diagnostika vozidel Opravy havarovaných vozidel. Měření emisí, benzín diesel.Příprava vozidel na TK. PNEUSERVIS - prodej pneu Servisní a prodejní zastoupení firmy BOSCH.Náhradní díly značky Bosch

Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky.

Prodej: -nové pneumatiky. Kompletní služby: -studené protektorování ojetých pneumatik -vyvážení -montáže, demontáže -huštění i dusíkem -opravy.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - autobaterie - autodoplňky - autopříslušenství.

Firma Charvát Group s.r.o. navazuje na tradici svého předchůdce, státní podnik Technometra, který byl největším českým výrobcem vysokotlakých průmyslových hadic. Od jeho privatizace 1. ledna 1998 se výrobní sortiment postupně rozšiřuje a firma se profiluje ve 5 hlavních oblastech: - továrna na armované hadice - dodavatel materiálu a ...

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Dodávky: -studené protektory RTS* pro dodávky, nákladní automobily a kamiony. Doprava: -automobilová nákladní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nafta -benzin -velkosklad olejů OMV* a BP** -pneumatiky, autokosmetika -ALU* ráfky -autodíly všech značek -autodoplňky. Reklamní činnost.

Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - domácí potřeby.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Autoopravna: - motorová vozidla - geometrie - nastavení motorů - karosářské práce. Penuservis.

Oprava: - generální oprava motoru - převodovek - všech typů vozidel. Geometrie. Pneuservis. Příprava vozidel na STK. Autobazar. Prodej náhradních dílů: -automobilové oleje -tlumiče pérování -příslušenství brzd -spojky -sady ložisek kol -těsnění motoru -díly řízení -pneumatiky -autobaterie.

Distributor, prodej: - sáčky a pytle na odpad - drobné domácí potřeby - koupelnové potřeby

Prodej: - pneumatiky - litá kola

Prodej, montáž, servis a vyvažování: -pneu a duše motocyklové, osobní, dodávkové, nákladní, speciální, obří (zemědělské do 56"). Likvidace ojetých pneu. Prodej značek: -BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, MICHELIN, SAVA, UNIROYAL, KLEBER, MATADOR, GENERAL TIRE, PIRELLI, NOKIAN, DUNLOP, GOOD YEAR, FIRESTONE. Prodej disků ...

Servis - nákladní vozidla - specializace na vozy RENAULT Pneuservis - osobní, nákladní a užitkové vozy - BARUM Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 25t - vozy RENAULT Autodoprava Autodoprava - do 25t - přeprava nadměrných nákladů (lodě, hausbóty)

Prodej - náhradní díly Autoservis Pneuservis

Výkup a prodej - náhradní díly na automobily OPEL Prodej - náhradní díly na automobily OPEL Autoservis Pneuservis Ekologická likvidace - automobily