Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastové nádobí na jedno použití kelímky, misky, tácky, příbory, talíře -plastové zásobníky na tekuté mýdlo (dávkovače) -osoušeče rukou ORVET, CWS* -tekutá mýdla různé vůně, barevná, desinfekční -velkokapacitní zásobníky na papírové ručníky, toaletní papír, včetně náplní. Zajistíme rozvoz ...

Průmyslová těsnění všeho druhu, ložiska, gufera, manžety, řemeny, opravy a repasování hydraulických a pneumatických válců.Speciální zakázková kovovýroba, polyuretanování a výroba z forem.Výroba speciálních produktů dle předlohy nebo dodané výkresové dokumentace.

Výroba, dodávka, prodej, servis: -plastových výrobků a pryžových výrobků, plastové a pryžové výrobky, výrobky z plastů -dopravní pásy, modulární dopravní pásy -ploché řemeny, ozubené dopravní řemeny -gumové pásy, PVC pásy, polyuretanové pásy, bavlněné pásy (látkové, textilní). Servis, oprava: -7 dní v týdnu, 24 hodin denně na tel.: ...

datum zániku: 6.2.2001 Pneuservis: -montáž, demontáž, vyvažování a veškeré opravy pneumatik a motopneu. Prodej: -nové pneumatiky DUNLOP-TOJO, BARUM aj.

Prodej - domácí potřeby - železářství.