ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Náš Penzion U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi nabízí příjemné ubytování, ale také restauraci ve vinařském městě Velké Bílovice. Náš penzion - pension poskytuje vhodné podmínky pro ubytování při rodinné dovolené, služebních cestách i cestách za vínem a jihomoravskými tradicemi. Prostory s možností pořádání oslav, společenské a firemní akce, ...

Výroba lahůdkářských produktů: - chlebíčky, bagety, saláty a dezerty vlastní výroby. Zajištění rozvozu chlebíčků a dezertů a cateringu pro Vaše akce s účastí do 700 osob. Rozvoz v rámci Ostravy při objednávce nad 500Kč ZDARMA Kavárna MALEDA bar Provoz kavárny s nabídkou kávy, dezertů a chlebíčků vlastní výroby, ledových sklenic ...

Výroba ručně připravovaných zákusků, dortů, koláčů, tradičních chlebíčků na které si sami pečeme veky. Káva je našim srdcem a stejně tak i všechny způsoby připravovaných nápojů.

Vinařská společnost zaměřená na výrobu exkluzivních ovocných vín

Jatka: - porážka zvířat - bourání masa - výroba vlastních uzenin

Společnost Mujvit s.r.o. na svém e-shopu nabízí vitamíny na míru. Nejprve se sjedná konzultace a poté klientovi doporučíme vitamíny na míru na základě životního stylu a stravy.

Specializujeme se na dovoz sudových a láhvových vín ze zahraničí (v cisternách i kontejnerech). Díky kontaktům jsme schopni vypomoci či se přímo spolupodílet na dovozu jiných komodit, ne jenom v potravinářství a to z jakékoliv země.

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Výroba, dodávky: - bramborová mouka - mléko - vepřové a hovězí maso. Autodoprava s využitím jeřábu AD 14 a automixu Tatra.

Nechejte se okouzlit opojnou medovou vůní svíček z včelí vosku, které si vyberete na e-shopu firmy Včelařství Zdeněk Řezanina. Zákazníci u nás mohou zakoupit kromě ručně vyráběných svíček nejrůznějších tvarů i vánoční ozdoby a další produkty z vosku, jako je sada na domácí výrobu stáčených svíček nebo voskované ubrousky na svačinu.

Ruční výroba sušeného masa bez přidaných chemických látek. Prodej sušeného vepřového a hovězího masa, sušeného masa pro domácí mazlíčky. Možnost nákupu dárkových poukazů nebo dárkových balíčků. Online objednávka sušeného masa. Sušené maso ze zvěřiny.

Výroba, prodej: - uzeniny - klobásy - párky - šunky - uzená masa Provozovna: Osvobození 8 Bučovice

Maloobchodní prodej: -zelenina -ovoce.

Maminčino koření s.r.o. nabízí na eshopu koření z nejkvalitnějších surovin.

Pekařství, výroba: - pečivo - chléb - buchty, koláče

Velkoobchod: - kuřecí maso - krutí maso - masné výrobky Výroba, zpracování: - kuřecí maso - krutí maso - masné výrobky Prodejna: - Uherský Brod, Masarykovo nám. 162 -tel.: 727852842.

Firma vyrábí džemy, marmelády, čokoládové a karamelové pomazánky bez palmového oleje, ovocných koncentrátů a syntetických essencí. Prodej výrobků přes e-shop.

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Velkoobchodní prodej: - alkoholické nápoje - značková vína - sekty - vermouthy - značkové lihoviny - pivo - nealko nápoje - energy drinky - koloniální zboží - tabákové zboží - cigarety, tabáky, doutníky.

Výběrová káva z více pražíren na jednom místě & kávové příslušenství.