Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Prodej sklo na víno, someliérské sady, prodej sudová, šumivá a portská vína, pochoutky k vínu. Prodej - dárkové předměty.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -absinth -absintové zboží

Vinotéka. Vína od malovinařů a rodinných firem a to především z Moravy. V příjemném nekuřáckém prostředí vinotéky je možné posedět nad sklenkou sudového či lahvového vína

Vinařské uskupení Soare Vám nabízí kompletní vinařský sortiment, každoročně rozšiřovaný na základě požadavků trhu a zákazníků. Dodávky, prodej: -vína, sekty -šumivá vína -šumivé alkoholické i nealkoholické nápoje a vermuty z produkce společnosti Soare sekt a.s. a Víno Valtice s.r.o. Všechny tyto řady a distribuci zajišťuje obchodní team ...

Prodejna farmářských produktů. Odborný marketing wellness výrobků a poradenství v oblasti zdravého životního stylu.

Nealkoholické a alkoholické nápoje a potraviny všech významných tuzemských i zahraničních výrobců. Dodáváme ve standardních baleních, tj. sklo, PET, Tetra Pack, ALU, aj., dle norem EU.

KDO MÁ HODNĚ PRÁCE, NEMÁ ČAS VYDĚLÁVAT PENÍZE! Velkoobchod: -tabákové výrobky (cigarety, doutníky, kuřácké potřeby -potraviny -nápoje alkoholické - pivo, víno -nápoje nealkoholické - káva, čaj...) -cukrovinky -slané pečivo -ostatní sortiment -drogerie -krmivo. Společnost zásobuje: -tabáky -čerpací stanice -síť HORECA ...

Velkoobchod: -alkoholické i nealkoholické nápoje -potraviny -tabákové výrobky.

Vinotéka Perkmistr. -kvalitní moravská i česká lahvová vína -zahraniční vína -sudová vína -dárková balení -pochutiny k vínu -příjemné prostředí. Degustace.

Nabízíme nápoje se směsí výtažků z ovoce a exotických dřevin, vinné octy se základem červeného a bílého vína. Prodáváme vodky, lihoviny, destiláty, likéry a další.

Velkoobchod, maloobchod: -španělské víno -olivový olej -olivy.

Velkoobchod s nápoji, potravinami, tabákem: -alkoholické nápoje (vína atd.) -nealkoholické nápoje (minerální vody atd.) -potraviny -tabák Specializovaná služba: -zásobování gastronomických zařízení, benzínových čerpacích stanic, obchodů atd. Distribuce-zásobování-dodávky (od objednání po dodání s limitem do 24 hod.). Odborné ...

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Vinařství. Dárkové vína. Etikety, obaly na víno.

Vinotéka: sudová vína, vybraná lahvová vína moravských vinařů a doplňkového sortimentu.

Prodej, e-shop: -chovatelské potřeby.