Vyberte si ze široké nabídky alkoholických destilátů, mezi které patří whiskey, bourbony, brandy, slivovice, hruškovice, meruňkovice. Oblíbené jsou také destiláty pálené z vína, jako například Cognac, Vinjak, Armagnac, Metaxa nebo Gruzinac.

Lihovar. Výroba lihovin. Výroba - FERNET-STOCK.

Společnost TRAVEL FREE, s.r.o. provozuje síť maloobchodních prodejen GLOBAL TRAVEL FREE prodávajících za výhodné ceny kvalitní a značkové zboží na hraničních přechodech České republiky. Tyto prodejny navazují na předchozí projekt Duty Free a sortimentem prodávaného zboží se tomuto projektu také velmi podobají. Sortiment: - Cigarety - ...

Velkoobchod: - nápoje (alkoholické, nealkoholické) - tabákové výrobky.

Velkoobchod-dovoz i tuzemsko: - nápoje - vína - lihoviny - nealko-juice, limonády, minerální a stolní vody, sirupy, ovocné a zeleninové šťávy - káva, čaj - hygienicky balený cukr - energetické nápoje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkoholické nápoje

Pivotéka Prodej: - pivo - nealkoholické nápoje - lihoviny - pivní džbánky a sklenice - reklamní předměty - suroviny pro vaření domácího piva. Plnění 5l soudků a PET lahví pivem. Půjčování výčepní techniky: - chladící zařízení - párty pípa.

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, prodej: - lihoviny - destiláty - alkoholické nápoje.

Prodej: - zákusky - nealko - alko - cukrovinky - zmrzlina. Výroba: - lahůdky.

FERMAT Velkoobchod, dodávka, prodej: - značkové nápoje - nápoje alkoholické, nealkoholické - Svijanské pivo lahvové a sudové - značkové alkoholické nápoje - odrůdová vína - ovocné šťávy, limonády, minerálky. Logistika, autodoprava, skladování, distribuce: -zakázková autodoprava -v rámci vytěžování našich pravidelných tras ...

Lihovar. Výroba, včetně dopravy: -surový zemědělský líh -denaturovaný líh. Výroba: -kalvados -kalvados z vlastního dovezeného ovoce od 10.září -pěstitelské pálení z vlastního dovezeného kvasu -lepidla. Úprava a příprava: -solné roztoky. Možnost sušení na sušicím válu.

Maloobchod, prodej: -alkoholické nápoje: -likéry, lihoviny. -tabákové výrobky.

Velkoobchod potravin je zaměřen jak sortimentem, balením či službami na zásobování hotelů, restaurací a penzionů v regionu Krkonoš. V současné době je v našich skladech k dispozici přes 2 tisíce druhů zboží.

Velkoobchod a maloobchod s tabákovými výrobky, lihovinami, nealko nápoji a gastro sortimentem.

Pálenice, palírna, pálení ovocných kvasů. Výroba: - původní český bylinný likér s příjemnou hořkou a mírně kořeněnou chutí JAKAMARUS.

Pěstitelská pálenice - zajistíme vypálení ovocného kvasu - zdarma změříme cukernatost kvasu (zda je již vhodný k pálení) - naředíme vypálený destilát na 50% pálenku - zajistíme zjemnění, odvětrání a staření destilátu ultrazvukem - u nás také nakoupíte doplňkový sortiment - u nás poskytneme pohoštění

Dovážíme kyperská a gruzínská vína, kyperský sýr Halloumi na grilování, gruzínské brandy a likérové víno Commandaria.

Malooobchod, velkoobchod, prodej: - alkoholické i nealkoholické nápoje

Pěstitelská pálenice. Výroba, prodej: -lihoviny.

Služby: -pěstitelské pálení ovocných kvasů. Pálenice.

Pěstitelská pálenice. Pálení: - kvas pro zahrádkáře. Výroba: - alkoholické nápoje - slivovice, calvados, hruškovice, meruňkovice, třešňovice.

Velkoobchod: - alko i nealko nápoje