Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Maloobchod, e-shop: - zdravá výživa - BIO potraviny - bylinné, ovocné čaje.

Lékárna, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - výdej léků na předpis - volně prodejná léčiva - vitamíny - doplňky stravy - kosmetika - zdravotnické potřeby - autolékárničky, náplně do autolékárniček - homeopatika - bylinné čaje - veterinární léky.

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Ašská lékárna U Rentgena. Vydáváme léky na předpis. Volně prodejné léky, potravinové doplňky, kosmetiku a sportovní výživu.

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Prodej zdravé výživy: - bio a nebio potraviny - bezlepkové potraviny - zelené potraviny - kojenecká i dětská výživa.

Firma Bezlepka působí na českém trhu s bezlepkovými potravinami 17 let. V současné době nabízíme v "kamenné" prodejně v Modřanech a v internetovém obchodě velmi široký výběr potravin pro bezlepkovou dietu, ale také pro nemocné s dalšími potravinovými alergiemi.

Maloobchodní síť prodejen. Prodej: - doplňky stravy a sportovní výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kloubní preparáty, posílení zdraví, sportovní výživa - přípravky na hubnutí.

Fit centrum, fitness, posilovna. Maloobchod, prodej: -potravinové doplňky -proteiny, sportovní výživa.

Internetový obchod s přírodní kosmetikou, drogerií, potravinovými a výživovými doplňky stravy a rukodělnými výrobky. Naturis - návrat člověka k přírodě. Distribuce produktů značek NOBILIS TILIA, MISSIVA a OKG.

Zdravotnické prostředky, doplňky stravy, lékárenská kosmetika. Držitel certifikátu ISO 9001:2008 a ISO 13485:2003. Vývoj, výroba, prodej, distribuce, poradenství: -přípravky pro péči o kůži, vlasy, nehty -opalování a regenerace po něm -mykózy a bekteriózy -ekzém a lupénka -klouby, kosti, svaly - Mobilin, Muskusan -dezinfekce, paraziti, ...

Prodej: - kloubní výživa - ostatní doplňky - proteiny - stimulanty a energizéry - sacharidy-gainery - spalovače tuku - tyčinky - masáže - vitamíny, minerály.

Velkoobchod se zdravou výživou. Výroba, distribuce, prodej: -racionální a zdravé výživy /výživa/ -náhrada vajec VAJAHIT -rostlinná mléka -coffee creamer -soja -oves.

Prodej přírodních doplňků stravy pro zdraví, energii, krásu a harmonii -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná evropská kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plísním a škodlivým bakteriím ve střevě - telomeráza pro pevné zdraví a omlazení organismu -Behenový olej - pro zdravou a krásnou pleť: nejlepší zdroj hormonu ZEATINU Časopis ...

Prodej, e-shop - přírodní výrobky OKG z bylinek.

Provoz internetových obchodů. Internetový obchod, e-shop: -vlněné deky, polštáře. -ortopedické matrace. -kosmetika. -módní doplňky. -hodinky. -potravinové doplňky. -kuchyňské roboty zn. Ronic. -vakuové baličky potravin. -kuchyňské spotřebiče. -spotřební elektronika. -autodoplňky. -nářadí.

Výroba, prodej, e-shop - potravinové doplňky - minerály - kloubní výživa - vitamíny - rostlinné výtažky a extrakty. Výrobní závod a prodejna - Masarykova 975/4, 252 19 Rudná u Prahy - tel. 311 610 254 - p. Vladimír Kocián - tel. 721 811 323 - provozní doba prodejny: po - pá: 9:00 - 15:00 hod.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - solné lampy - přírodní sůl Cereus - čakrové svíčky - potravinové doplňky.

BIO potraviny: - goji - instantní kaše - luštěniny - mouky, ořechy - rýže, semínka - sladidla - snídaňové cereálie. Bylinné doplňky: - tinktury - léčebné kůry.

Distribuce kvalitní přírodní kosmetiky a léčivých přípravků - léčivé byliny, bylinné směsi, produkty zdravé výživy značky Ex Herbis. Provozovna: - Pod tratí 743, 332 02 Starý Plzenec

Internetový obchod, e-shop: - nordic walking hole - sportovní oděvy - kloubní výživa.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky.