Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Prodej: - potravinové doplňky - čaje - kosmetika - aromaterapie - zdravotní punčochové zboží - dentální výrobky - kosmetika - masážní přípravky. Detoxikační medicína.

Dovoz, prodej: - doplňková výživa.

E-shop - sportovní výživa a fitness doplňky.

RAW cukrárna Brno Vše, co u nás najdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou dělané. Výroba zákusků přímo v naší provozovně. Čerstvé na každý den, ze sezonního ovoce Kvalitní surovin v RAW a BIO kvalitě Dorty na objednávku. Zajistíme RAW catering.

"ZDRAVÍ Z ČESKÉ PŘÍRODY". Nezávislý distributor OKG č. 01-005503. Poradenství, obchod, prodej na dobírku, poštou: -české přírodní bylinné doplňky stravy -pomoc lidem v oblasti zdraví -bylinné potravinové doplňky stravy od českého výrobce OKG -poradenství zdarma. Naše OKG produkty napomáhají při: -lupénka -atopický ekzém ...

Maloobchod, e-shop: - sportovní, fitness výživa.

Prodej: -bylinné čaje sypané, porcované -léčivé rostliny, byliny -léčivé masti, vitamíny -bylinné kapky -sirupy, oleje.

Výživová poradkyně: - pořádání kurzů, přednášek Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - superfood - bylinné čaje.

Prodejna zdravého jídla a pití zaměřená na bezlepkové produkty.

Zdravotnické prostředky, doplňky stravy, lékárenská kosmetika. Držitel certifikátu ISO 9001:2008 a ISO 13485:2003. Vývoj, výroba, prodej, distribuce, poradenství: -přípravky pro péči o kůži, vlasy, nehty -opalování a regenerace po něm -mykózy a bekteriózy -ekzém a lupénka -klouby, kosti, svaly - Mobilin, Muskusan -dezinfekce, paraziti, ...

BIO potraviny: - goji - instantní kaše - luštěniny - mouky, ořechy - rýže, semínka - sladidla - snídaňové cereálie. Bylinné doplňky: - tinktury - léčebné kůry.

Zakázková výroba a prodej bylinných a přírodních potravinových doplňků.

Nabízíme veškeré produkty zdravé a sportovní výživy.

E-sho, prodej - potřeby a oblečení pro miminka - přebalovací podložky - zdravé potraviny pro děti - autosedačky, kočárky, nosítka - hračky.

Program It´s my life! nabízí chutná jídla, viditelné výsledky a radost z hubnutí.

Prodej potravinových doplňků na čistě bylinném základě. Bylinné přípravky k povzbuzení obranyschopnosti organismu - potravinové doplňky na čistě bylinném základě - přípravky pro hubnutí a zdravý životní styl - vše značka OKG.

Fitness shop. PRODEJ proteinů, Gainerů, spalovačů, kreatinů, anabolických látek, aminokyselin, vitamínů, proteinových tyčinek a jiných doplňky ke cvičení.

Výroba kosmetiky a výživových doplňků - parfémy - parfémové esence.

Fitness trenér. Aktivní cvičení ve fitcentru. Tvarování postavy - osobní tréningy Poradenství v redukci hmotnosti Rehabilitační cvičení po zranění Konzultace a celkové poradenství v oblasti výživy Působnost: Brno (konzultace a poradenství, aktivní poradenství při cvičení v posilovnách) Moravská Třebová, Boskovice, Letovice ...

Internetový prodej, e-shop: -amarantový olej -bezlepkové pečivo -koření -semínka a zrna -cereálie a müsli s amarantem bez lepku

Výroba, prodej, e-shop: -potravinové doplňky stravy

Služby: - marketingová agentura Výroba, distribuce: - léčebná kosmetika - doplňky stravy - zdravotnické potřeby

Maloobchod: - zdravá výživa - potravinové doplňky