Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Vývoj, výroba, distribuci - přírodní suplementy (nutraceutika) - veterinární přípravky a krmiva - výživa pohybového aparátu - potravinové doplňky.

Vývoj a výroba doplňků stravy v prášku a v tabletách - doplňky stravy, regenerační a ochranné přípravky.

Společnost ADIEL s.r.o. se zaměřuje na distribuci a internetový prodej kvalitní kosmetiky, doplňků stavy a produktů na podporu otěhotnění. Námi nabízené zboží můžete zakoupit v našich e-shopech, lékárnách i v maloobchodní síti. Najdete nás na Praze 5, ulice Ostrovského. Kosmetika Golden Time: - pleťové koncentráty, séra - extra silný ...

Obchodní společnost, prodej, e-shop: - přírodní doplňky stravy - kosmetické přípravky. Výhradní zastoupení společnosti Berlindo International pro Českou a Slovenskou republiku.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny.

E-shop: - energetické obrázky - meditační CD - přírodní produkty pro zdraví - knihy

Výroba, distribuce - léky, léčivé přípravky - Rx léčiva - OTC léčiva - doplňky stravy, vitamíny - veterinární produkty.

Smluvní farmaceutická výroba (výroba doplňků stravy a léčiv v režimu Správné výrobní praxe): - blistrování pevných lékových forem (tablet, tvrdých tobolek a měkkých kapslí) - rozplňování pevných lékových forem do lékovek, lahviček či kontejnerů - strojní etiketování lékovek, lahviček či kontejnerů - balení primárních obalů (blistrů, lékovek, ...

Firma Bezlepka působí na českém trhu s bezlepkovými potravinami 17 let. V současné době nabízíme v "kamenné" prodejně v Modřanech a v internetovém obchodě velmi široký výběr potravin pro bezlepkovou dietu, ale také pro nemocné s dalšími potravinovými alergiemi.

Maloobchodní síť prodejen. Prodej: - doplňky stravy a sportovní výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kloubní preparáty, posílení zdraví, sportovní výživa - přípravky na hubnutí.

Velkoobchod se zdravou výživou. Výroba, distribuce, prodej: -racionální a zdravé výživy /výživa/ -náhrada vajec VAJAHIT -rostlinná mléka -coffee creamer -soja -oves.

Výroba, prodej, e-shop - potravinové doplňky - minerály - kloubní výživa - vitamíny - rostlinné výtažky a extrakty. Výrobní závod a prodejna - Masarykova 975/4, 252 19 Rudná u Prahy - tel. 311 610 254 - p. Vladimír Kocián - tel. 721 811 323 - provozní doba prodejny: po - pá: 9:00 - 15:00 hod.

Distribuce kvalitní přírodní kosmetiky a léčivých přípravků - léčivé byliny, bylinné směsi, produkty zdravé výživy značky Ex Herbis. Provozovna: - Pod tratí 743, 332 02 Starý Plzenec

Internetový obchod, e-shop: - nordic walking hole - sportovní oděvy - kloubní výživa.

E-shop: - potravinové a kosmetické doplňky z mořské vody

Prodej, e-shop - bylinky - bylinné koupele - bylinné směsi - čaje.

Prodej: - povlečení - prostěradla - přikrývky a polštáře - galanterie - ručníky a osušky - deky - ajurvédská medicína.

Jiří Engliš – tsampafood - tibetský pokrm

Výroba: - přírodní produkty - potravinové doplňky - probiotické pastilky, zubní gel, Lingzhi kapsle

Centrum Avasa, služby: - centrum podpory zdraví a osobnostního rozvoje - biorezonance a EFT terapie - měření zátěží organismu - řízená detoxikace - masáže - poradenství, terapie.... a další. Prodej, e-shop: - doplňky stravy - knihy - kosmetika - sirupy, sušenky

Farmaceutická společnost, výroba, vývoj, distribuce - léky a potravinové doplňky.