Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Linea Naturale - MARTIN INTERAMERICANA s.r.o. Prodej: - bio

Internetový obchod kepasa.cz nabízí „vše pro ty, kteří preferují zdravý životní styl“. V nabídce se nachází ekologické domácí přístroje a spotřebiče, ekodrogerie, přírodní biokosmetika, doplňky stravy, zdravá výživa a mnoho dalších produktů. Náš sortiment neustále rozšiřujeme o nové produkty a služby. Zákazníkům se snažíme poskytovat komplexní ...

Výroba, velkoobchod, prodej, e-shop - potravinové doplňky - vitamíny, minerály - výživa kloubů a šlach - probiotika - proteinové nápoje - aminokyseliny a deriváty - iontové přípravky.

E-shop, internetový obchod: - sportovní výživa - výživové doplňky pro sportovce - fitness vybavení - fitness oblečení - doplňky. Provozovna: ProteinBar V mezihoří 2448/6 180 00 Praha 8

Nabízíme Vám již od roku 2004 služby v oblasti produktů zdravé výživy.

Lékárna - prodej léků, léčiv, potravinových doplňků a zdravotních pomůcek.

Společnost STARLIFE je soukromou společností, která je producentem a výhradním prodejcem produktů špičkové kvality. Sídlo společnosti je v Hostivici. Na světový trh MLM společnost vstoupila v roce 1992. Většina produktů vychází z poznatků staré čínské a tibetské medicíny a nejnovějších poznatků lékařské vědy.

Výroba a distribuce müsli, müsli sušenky, kukuřičné a celozrnné lupínky, ovesné kaše a vločky, cereální výrobky pro děti, bio cereálie, zdravou výživu. Distribuce značek Panzani, Carbonell, Katjes. Sklad Emco - Hopi Jažlovice hala H2, D1 exit 11. - Logistické centrum

E-shop specializující se na produkty pro detoxikaci organismu a zdravý životní styl. Nabízíme Neera detox, zelené potraviny, oleje, sůl a další.

Výroba, velkoobchod: - přírodní potravinové doplňky

Prodej: - byliny, čaje, koření - přírodní kosmetika.

Nabízíme péči, podporu a poradenství cílené na redukci váhy či prevenci a podporu zdraví.

Služby dietologického poradenství a výchovy ve výživě.

Zajišťujeme poradenství v oblasti výživy.

Poradna přírodní zdravotní péče. Poradenství v oblasti péče o zdraví - nutriční poradna, kontrolovaná detoxikace dle MUDr Josefa Jonáše.

Výroba, prodej, e-shop: - zdravá a doplňková výživa pro sportovce.

Nabídka bylinných čajů, výroba a prodej přírodních doplňků stravy.

Vyrábíme a prodáváme bylinné přípravky pro regeneraci organismu.

Prodej zdravotnických potřeb a léčivých bylin.

E -shop, internetový prodej, maloobchod: -elixíry -bylinné extrakty a směsi -doplňky stravy