Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Výroba, distribuce, prodej: -kečupy -majonéza a tatarská omáčka -sirupy -od 10 palet -chipsy.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Dovoz (import), prodej, obchod, výhradní obchodní zastoupení vína a potravin ze Španělska: - LA EXPLANADA (plněné španělské olivy extra kvality) - LA BARRACA (koření, kořenící směsi) - základní koření - kořenící směsi - koření na paellu - pravý šafrán - zelený pepř, kapary, atd. - jakostní olivové oleje, extra panenský, pomace - výběrové ...

Výrobce a dodavatel širokého sortimentu pro gastro, velkoobchody a výrobce potravin. V sortimentu naleznete: - koření - zeleninu - směsi koření - želatinu - houby

Prodej a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - doutníky - kávovary - presovače

Výroba, prodej, distribuce: - koření a kořenící směsi pro profesionály vlastní značky TRUMF - specializace pro masný průmysl, konzervárenství a gastronomii

Řeznicko-potravinářské potřeby. Výroba: -masné výrobky. Prodej: -koření -oděvy a pomůcky určené k masné velko i malo výrobě.

Největší český obchod s pravou vanilkou. Vanilkové lusky Bourbon a Tahitensis v BIO kvalitě za nejlepší ceny na trhu. Zásobujeme domácnosti, kavárny, restaurace i velkoobchody. Individuální podmínky pro velkoodběratele.

Prodej koření z celého světa. Koření, směsi, speciality.

Internetový prodej koření, omáčky, pasty.

Prodej: - bezlepkové potraviny - rýže - nudle - obalovací směsi - sojové omáčky a jiné.

Maloobchod, prodej: - přírodní produkty - přírodní kosmetika, ovocná mýdla - esenciální oleje, aromalampy, svíčky - sušené směsi (pot*pourri) - sušené exotické rostliny - zdravá výživa, octy, oleje, čaje, koření - chutney, netradiční hořčice - široký výběr medů a sirupů - dárky ze dřeva a ručního papíru.

Prodej, e-shop s léčivými bylinkami, koření.

Velkoobchod: - koření a potravinářské směsi.

Prodej, e-shop pálivé omáčky pro gurmány. Chilli papričky. Kečupy, hořčice. Semínka, oleje.

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Rozvoz nákupů: - potraviny - nápoje - tabák - drogerie - kosmetika - kuchyňské potřeby.

Výroba: - aromatické báze, emulze a koncentráty pro pekařskou a cukrářskou výrobu.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Koření a směsi pro masnou výrobu a gastronomii.

Maloobchod, prodej: - potraviny, potravinářské zboží: - pečivo, ovoce a zelenina, kečupy, čaj, káva - ryby, drůbež - drogistické zboží.

Dodávka pro výrobce masných výrobků, masný průmysl, gastronomii. velkoobchod: - přírodní koření a extrakty koření - směsi koření - směsi koření s obsahem technologických přísad - jednotlivé a kombinované technologické přísady a přípravky - aspiky - sójové proteiny - funkční koloidy - marinády - aspiky - směsi k obalování mas a ...