Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Prodej, oprava, servis: - stroje a zařízení pro masnou výrobu - potřeby pro zpracování masa - řeznické potřeby - ochucovadla - obalový materiál

Dodávka, prodej: - koření, kořenící směsi, přísady pro masnou výrobu.

Tradiční bylinářství v centru Opavy. Nabízíme koření, bylinky a produkty z přírody. Poskytujeme také poradenství a sestavení kompletního postupu pro harmonizaci a posílení organismu. Ve stálém sortimentů máme: - 300 druhů sypaných bylin z Čech, Peru, Ruska a Asie - 50 druhů koření - bylinné kořenící směsi - kvalitní zelené, bílé, ...

E-shop, velkoobchod: - dárkové koše a balíčky - cukrovinky (čokoláda, sušenky, nugát....atd.) - těstoviny, koření - alkoholické nápoje - káva, čaj

Velkoobchod, obchodní síť*: -potraviny, smíšené zboží -denní dodávky čerstvého zboží. ENAPO je dobrovolná a většinová podpora nákupu zboží od smluvních přímých dodavatelů a členského plnosortimentního velkoobchodu. Sídlo: -767 01 Kroměříž, J.Silného 2683.

Distribuce: - potravinářské ingredience (antioxidanty, stabilizátory, konzervanty, barviva, sladidla, škroby...).

Dovoz: - přírodní přísady do potravin a nápojů - smetanové a mléčné báze do nápojů - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitní činnost.

Vývoj, výroba, prodej: - látky a suroviny pro průmysl - parfémové kompozice - přírodní silice a extrakty - syntetické vonné látky - rumový éter - potravinářská aromata.

Výroba, obchod: -potravinářská aromata a tresti práškové i tekuté -pro pekaře, cukráře, lihovary, uzenáře, konzervárny, mlékárny, čokoládovny.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - potravinové doplňky - čaje - koření - kosmetika.

Maloobchod: -potraviny -poživatiny -pochutiny. Samoobsluha potravin nabízí: - základní potraviny - uzeniny - pečivo - cukrovinky - mléčné výrobky - mražené zboží - nealko nápoje - alkohol - 100 druhů koření - čaje, kávu - velký výběr dárkových košů, kazet a drobných dárků pro nejrůznější příležitosti: - životní ...

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - chilli omáčky - koření, ochucovadla - olivy - těstoviny - sirupy - likéry, pivo.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Dovoz řeckých výrobků z Kréty - vína, olivy a olivový olej, bylinky, koření a výrobky z olivového dřeva.

Prodej: - koření - kořenící směsi - marinády, láky

Velkoobchod: - káva, čaj - cukrovinky, čokoláda, bonbony, žvýkačky - těstoviny, koření.

Velkoobchod, prodej, e-shop - exotické a indické koření - směsi koření - sušené plody, ořechy - rýže - luštěniny - mouky - máslo, oleje - sladkosti.

Pronájem nemovitostí. Výroba, export: -ovocné koncentráty -křenové pasty -křen -všechny druhy hořčice. Velkoobchod, export-import: -ovoce pro konzervárenství.

Maloobchod, prodej: - asijské koření - čaje - speciality.

Provozujeme internetový obchod s pravou vanilkou, prémiovým kořením. Dodáváme vanilkové lusky, vanilkový extrakt a sirup nebo pravý vanilkový cukr. Dále nabízíme cejlonskou skořici.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -řeznické potřeby, přirodní střeva vepřová, přírodní střeva skopová, umělá střeva, koření, směs koření, uzenářské štěpky, nakládací sůl....

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření